Ενδοοικογενειακή βία: Συγκρούονται οι ισχυρισμοί του δημοσιογράφου και της συντρόφου του

Τι εξήγησε ο δικηγόρος του 45χρονου δημοσιογράφου - Σε άσχημη κατάσταση η 30χρονη μετά τον ξυλοδαρμό της
Ενδοοικογενειακή βία: Συγκρούονται οι ισχυρισμοί του δημοσιογράφου και της συντρόφου του
Pixabay
3'

Μετά τη σύλληψή του ο 45χρονος δημοσιογράφος, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συντρόφου του, παραδέχθηκε πως υπήρξε φραστικό επεισόδιο ανάμεσά τους, το βράδυ της Κυριακής. Ωστόσο, τόνισε πως το πρόσωπο που χειροδίκησε ήταν η 30χρονη σύντροφος σε βάρος του ίδιου.

«Στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ μας. Δέχτηκα σωματική βία και εξυβρίσεις από την σύντροφο μου. Με χτύπησε στο στήθος μου με τις παλάμες της. Με χαστούκισε πολλές φορές στο πρόσωπο με συνέπεια την πρόκληση αιμορραγίας στο αριστερό μου αυτί», ισχυρίστηκε ο δημοσιογράφος.

Ο 45χρονος, μάλιστα, ζήτησε την ποινική δίωξη της συντρόφου του για το αδίκημα της σωματικής βίας και της εξύβρισης. Οι αξιωματικοί από την πλευρά τους ζήτησαν να εξεταστούν και οι δύο από ιατροδικαστή και τους ενημέρωσαν για το κουμπί πανικού, το οποίο κι έλαβαν η 30χρονη και η 36χρονη αλλά αρνήθηκε να λάβει ο 45χρονος.

Ενδοοικογενειακή βία: Σε άσχημη κατάσταση η 30χρονη δημοσιογράφος

Άτομο από το περιβάλλον της 30χρονης μετέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega πως «χθες, η ίδια μου αποκάλυψε το τι συνέβη. Ήταν χτυπημένη 2 μέρες πριν αλλά μας απέφευγε. Έμενε σε μια φίλη της προφανώς, για να μην την δούμε σε αυτή την κατάσταση. Με τον δράστη είχαν σχέση λίγο καιρό, κάποιους μήνες. Η κοπέλα είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, είναι μαύρο χάλι. Είναι χτυπημένη στο κάτω μέρος του προσώπου, στη γνάθο».

«Όλοι οι δικοί της άνθρωποι είμαστε στο πλευρό της. Πάντα συζητούσαμε για θέματα που αφορούσαν την βία και η ίδια έκανε σχετικά ρεπορτάζ. Ποτέ δεν το περιμέναμε όλο αυτό που συνέβη. Μακάρι να είναι το τελευταίο περιστατικό. Τον δράστη τον γνωρίζαμε από την τηλεόραση, δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει ο καθένας στο μυαλό του, αλλά σίγουρα κάτι πρέπει να γίνει για να σταματήσει η βία», αναφέρθηκε αργότερα.

Τι εξηγεί ο δικηγόρος του 45χρονου δημοσιογράφου

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος, δικηγόρος του κρατούμενου δημοσιογράφου της ΕΡΤ, που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή κατ' εξακολούθηση μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Πήραμε μια αναβολή μέχρι την Παρασκευή σε μία προσπάθεια να βρεθούν οι δύο μάρτυρες κατηγορίες που δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο για να καταθέσουν».

Ερωτηθείς ο δικηγόρος τι αναφέρει η κατάθεση της πρώην συζύγου του δημοσιογράφου απάντησε ότι στο παρελθόν είχε βιώσει κάποια περιστατικά βίας, τα οποία δεν έχουν καταγγελθεί ποτέ και δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος σημείωσε ότι ο εντολέας του είναι αφενός στενοχωρημένος για ό,τι έγινε κι αφετέρου ο ίδιος δηλώνει ότι δέχθηκε κι αυτός σωματική βία μέσα σένα καυγά που είχε με την σύζυγό του.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή