Λεωφόρος Αθηνών: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης 17χρονης

Οι εικόνες από την παράσυρση της 17χρονης που ακολουθούν είναι σκληρές

Λεωφόρος Αθηνών: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης 17χρονης
2'

Νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη στιγμή που 17χρονη παρασύρεται από αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Αθηνών και έμεινε τραυματισμένη επί 28 λεπτά το πρωί της Τετάρτης.

Πιο συγκεκριμένα, η 17χρονη εκείνη την ώρα προσπαθούσε να διασχίσει τη λεωφόρο Αθηνών στο Περιστέρι, όταν ο άγνωστος την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και την εγκατέλειψε στον δρόμο. Στη συνέχεια, έμεινε τραυματισμένη στο δρόμο επί 28 λεπτά με μια σειρά από οχήματα άλλα από δίπλα και κάποια πάνω από το σώμα της.

Πρόκειται εικόνες που εξασφάλισε το MEGA και τις κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στη Λεωφόρο Αθηνών προς τον Σκαραμαγκά τα ξημερώματα. Για λίγα εκατοστά μάλιστα φαίνεται να μην περνά από πάνω της το όχημα που ακολουθεί. Μία νταλίκα προσπερνάει με ταχύτητα την 17χρονη και φρενάρει απότομα λίγα μέτρα πιο κάτω μόλις συνειδητοποιεί ότι υπάρχει άνθρωπος στην άσφαλτο.

Κανένα από τα οχήματα που περνούν δεν σταματάει. Κάποια μειώνουν ταχύτητα και συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους. Σχεδόν ένα λεπτό αργότερα από τη στιγμή του ατυχήματος πεζοί έχουν μαζευτεί στην απέναντι πλευρά της λεωφόρου, ενώ αυτοκίνητα, μηχανές και φορτηγά συνεχίζουν να περνούν κανονικά σαν να μην υπάρχει άνθρωπος χτυπημένος στην άσφαλτο.

Το ασθενοφόρο έχει ειδοποιηθεί και λίγο πριν φτάσει στο σημείο πεζοί προσπαθούν να κόψουν την κυκλοφορία και σπεύδουν να βοηθήσουν το κορίτσι. Η παράσυρση της σημειώθηκε στις 05:18 και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε 28 λεπτά αργότερα, με την 17χρονη να ψυχορραγεί, αλλά να έχει σφυγμό.

Οι γιατροί προσπαθούν από το πρωί να κρατήσουν στη ζωή την ανήλικη, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή