Απόστολος Λύτρας: Αυτό είναι το πολυτελές γιοτ του - Απαιτεί 10.000 ευρώ ετησίως για συντήρηση

Το κότερο 13 μέτρων του Απόστολου Λύτρα και τα «άγνωστα» χρέη
Απόστολος Λύτρας: Αυτό είναι το πολυτελές γιοτ του - Απαιτεί 10.000 ευρώ ετησίως για συντήρηση
INSTAGRAM
2'

Μία χλιδάτη ζωή γεμάτη ταξίδια, supercars και ακριβά κότερα ζούσε ο Απόστολος Λύτρας, ωστόσο τίποτα δεν «πρόδιδε» τα χρέη που «έπνιγαν» τον γνωστό ποινικολόγο, σε σημείο να φτάσουν να βγουν ακίνητά του σε πλειστηριασμό.

Η μεγάλη αγάπη για το κότερο του, την «Απαλούζα»

Από τα αγαπημένα του αποκτήματα είναι και το ιδιωτικό του γιοτ, με το οποίο περνούσε τις διακοπές του μαζί με την οικογένειά του και το οποίο πρόβαλε αρκετά στα social media, με φωτογραφίες και βίντεο.

Όπως μετέδωσε ο T-live, το όνομα του σκάφους του είναι "Απαλούζα", ενδεχομένως από την ομώνυμη ταινία του 1966 με πρωταγωνιστή τον Μάρλον Μπράντο. Πρόκειται για μια θαλαμηγό, 13 μέτρων.

Η εκπομπή του Alpha παρουσίασε εικόνες από ένα σκάφος αντίστοιχου μοντέλου, ωστόσο ο ίδιος ο Απόστολος Λύτρας έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες και βίντεο τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό του σκάφους.

https://www.instagram.com/p/CR6B5j4t1lZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το κάθισμα του καπετάνιου είναι επενδυμένο με δέρμα, όπως και το τιμόνι, ενώ διαθέτει όλα τα σύγχρονα μέσα πλοήγησης που εξασφαλίζουν ασφαλές ταξίδι. Η πολυτέλεια συνεχίζεται και στο εσωτερικό του.

Η μεγάλη καμπίνα θυμίζει σουίτα ξενοδοχείου. Διαθέτει ένα υπέρδιπλο κρεβάτι και είναι ολόκληρη επενδυμένη με ακριβό ξύλο. Μεγάλα παράθυρα περιμετρικά με υπόλευκες κουρτίνες και ένα μεγάλο στρογγυλό παράθυρο στην οροφή γεμίζουν τον χώρο με άπλετο φυσικό φως.

https://www.instagram.com/p/CgkJN4cN8aH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η οικογένεια Λύτρα έχει περάσει αμέτρητες στιγμές αναψυχής και διακοπών πάνω στο σκάφος, αφού ο γνωστός ποινικολόγος λάτρευε τις πολυτελείς διακοπές εν πλω. Μια σύγχρονη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και ένα μεγάλο σαλόνι προστίθενται στις ανέσεις του σκάφους.

https://www.instagram.com/p/CI3z4saAmCy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή