Σοκ για τις καταγγελίες ξυλοδαρμών από τον πρώην δημοσιογράφο της ΕΡΤ

Νέες καταγγελίες ερευνώνται σε βάρος του πρώην δημοσιογράφου της ΕΡΤ που χτύπησε την επίσης δημοσιογράφο σύντροφό του 
1'

Κρατούμενος παραμένει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ο οποίος συνελήφθη γιατί χτύπησε τη σύντροφό του του μετά την αναβολή της δίκης σε βάρος του. Ξυλοδαρμό πάντως είχε καταγγείλει και η εν διαστάσει σύζυγός του.

Ζήτησαν και τα δύο θύματα panic button

Τόσο η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου, που αποπέμφθηκε από την ΕΡΤ, όσο και η σύντροφός του, επίσης δημοσιογράφος, είχαν καταγγείλει σωματική βία και απειλές σε βάρος του.

Έτσι, ο εισαγγελέας διέταξε διενέργεια έρευνας. Και οι δυο καταγγέλλουσες έχουν ζητήσει την τοποθέτηση του panic button στα κινητά τους τηλέφωνα.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό MEGA Κωνσταντίνα Δημογλίδου επισήμανε: «Έχει καταγγείλει σωματική βία η συγκεκριμένη κοπέλα, δεν γνωρίζω ακριβώς τι άλλα αδικήματα έχει καταγγείλει, αν υπάρχει και η απειλή ή η εξύβριση όπως συνοδεύονται από την καταγγελία κάποιου θύματος, έχει νοσηλευτεί και σε κάποιο νοσοκομείο όποτε υπάρχουν αποδεικτικά για την κακοποίηση που έχει δεχτεί».

Η απάντηση του δημοσιογράφου

Ο κατηγορούμενος, πάντως, υποστηρίζει ό,τι πρώτος προκλήθηκε από την καταγγέλλουσα για αυτό και έχει υποβάλλει μήνυση σε βάρος της νυν συντρόφου του για σωματική βια και εξύβριση. Μάλιστα, ο δικηγόρος του ανέφερε: «Ο πελάτης μου είναι συντετριμμένος έχει όμως προκληθεί, δεν είναι ακριβή τα δημοσιεύματα που μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει στον τύπο. Έχει προκληθεί και σε έναν καυγά όπως γνωρίζετε ποτέ δεν φταίει μόνο ένας, οπότε θα έλεγα μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις, να είμαστε προσεκτικοί και να περιμένουμε την έκβαση».