Κορυδαλλός: Η φονική συμπλοκή για το κλιματιστικό και ο Αλβανός δολοφόνος «Νίκος»

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην ταυτοποίηση του Αλβανού από το βιντεοληπτικό υλικό που συγκέντρωσαν και έτσι εκείνος ομολόγησε τι έκανε
Φυλακές Κορυδαλλού
INTIME NEWS
1'

Η δολοφονική συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή. Η συμπλοκή στη Δ' Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατούνται βαρυποινίτες, έγινε - όπως αναφέρουν τα στοιχεία - για τη θερμοκρασία του κλιματιστικού.

Μάλιστα, όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι είπαν στους κρατουμένους να μπουν πάλι μέσα στα κελιά τους, δεν έλειψαν οι αντιδράσεις κάποιων, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένταση. Τότε, ένας ισοβίτης Αλβανός άρπαξε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και δολοφόνησε έναν 35χρονο και τραυματίσε ακόμη έναν 45χρονο, ο οποίος διακομίσθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.

Η επίθεση στον Κορυδαλλό και η ομολογία

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην ταυτοποίηση του Αλβανού από το βιντεοληπτικό υλικό που συγκέντρωσαν και έτσι εκείνος ομολόγησε τι έκανε.

Τον Νοέμβριο του 2011 ο Αλβανός είχε καταδικαστεί για την ανθρωποκτονία ενός 35χρονου Αλβανού και του 23μηνών γιου του στην Καλαμάτα, εκτελώντας συμβόλαιο θανάτου μαφιόζου της Μεσσηνίας.

Ο νεκρός ήταν καταδικασμένος για δύο ληστείες μετά φόνου. Στην πρώτη θύμα ήταν ένας επιχειρηματίας, που βρέθηκε με σφαίρα στο κεφάλι μέσα σε αποθήκη ψιλικών στην Ελευσίνα και στη δεύτερη ληστεία είχε χτυπήσει μια ηλικιωμένη με όπλο στο κεφάλι, η οποία κατέληξε.

Το 2018 είχε δραπετεύσει κατά την μεταγωγή του μαζί με τον δολοφόνο του και είχαν συλληφθεί εκ νέου.

Ο τραυματίας από το Κόσοβο είχε καταδικασθεί για μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή