Τροχαίο στην πλατεία Βικτωρίας: Σοκαρισμένη η οδηγός ουρλιάζει αφού τραυμάτισε παιδάκι

Συγκλονιστικά πλάνα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην πλατεία Βικτωρίας.
TikTok
1'

Μία γυναίκα οδηγός ακούγεται να ουρλιάζει, σε κατάσταση σοκ, αφότου τραυμάτισε με το όχημά της ένα μικρό παιδί σε βίντεο που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.

Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, ενώ στα βίντεο που έχουν ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πλήθος κόσμου να έχει μαζευτεί περιμετρικά του αυτοκινήτου, ενώ ακούγεται η φωνή της γυναίκας, να ουρλιάζει, χωρίς όμως να φαίνεται τι ακριβώς έχει συμβεί.

https://www.tiktok.com/@achaios1/video/7384127627558243617

Η γυναίκα βγαίνει από το όχημα και σέρνεται στο οδόστρωμα σε κατάσταση απόλυτου πανικού από το ατύχημα.

Στη συνέχεια παίρνει στην αγκαλιά της το παιδί και το παραδίδει σε έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι ο πατέρας του, που βάζει το παιδί στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της γυναίκας.

Έπειτα μπαίνει και ο ίδιος μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μαζί και με την μητέρα του παιδιού σπεύδουν για να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο, ενώ ο κόσμος κάνει στην άκρη για να περάσει το όχημα που αναπτύσσει ταχύτητα και φεύγει κορνάροντας.

Η οδηγός, «παγωμένη» μεταφέρεται από περαστικούς λίγο πιο πέρα, ενώ της προσφέρουν και μία καρέκλα στην οποία δεν μπορει να καθίσει από το σοκ που έχει υποστεί, ενώ αρκετοί ειναι εκείνοι που της λένε να ηρεμήσει και μάλιστα της προσφέρουν νερό, με την ιδια ωστόσο να συνεχίζει να ουρλιάζει.