Χανιά: Νεκρός Γάλλος τουρίστας σε τροχαίο – Σοβαρά τραυματισμένη η σύζυγός του

Νεκρός είναι ένας 53χρονος τουρίστας από τη Γαλλία μετά από τροχαίο στα Χανιά 
Χανιά: Νεκρός Γάλλος τουρίστας σε τροχαίο – Σοβαρά τραυματισμένη η σύζυγός του
1'

Tη ζωή του έχασε ένας 53χρονος τουρίστας από τη Γαλλία έπειτα από τροχαίο στα Χανιά. Η σύζυγός του που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το τροχαίο έλαβε χώρα στην έξοδο του χωριού Βρύσσες προς την Γεωργιούπολη στον Αποκόρωνα Χανίων με έναν νεκρό. Ο άτυχος Γάλλος είχε επισκεφτεί το νησί της Κρήτης με τη σύζυγό του, η οποία είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης, που σημειώθηκε το μεσημέρι, ήταν τέτοια που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του άνδρα από το ΙΧ ενοικιαζόμενο όχημα.

Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 53χρονο οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του και τη γυναίκα συνοδηγό σοβαρά τραυματισμένη, η οποία νοσηλεύεται στη μονάδα αναζωογόνησης του νοσοκομείου Χανίων με την κατάσταση της να χαρακτηρίζεται από τους ιατρούς ως κρίσιμη.

Ο Έλληνας οδηγός του δεύτερου οχήματος που ενεπλάκη στη σύγκρουση νοσηλεύεται σε ελαφριά κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύγκρουση οφείλεται σε κίνηση του ενός οχήματος στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το τμήμα Τροχαίας ΒΟΑΚ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή