Σοφία Πολυζωγοπούλου: Άλλαξε την επαγγελματική της ταυτότητα - Τι συνέβη

Η γνωστή δικηγόρος άλλαξε την επαγγελματική της ταυτότητα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook
Σοφία Πολυζωγοπούλου: Άλλαξε την επαγγελματική της ταυτότητα - Τι συνέβη
Eurokinissi
1'

Αναβλήθηκε η δίκη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα ύστερα από τη μήνυση της νυν συζύγου του 52χρονου ποινικολόγου. Ως νέα ημερομηνία ορίστηκε η 29η Νοεμβρίου 2024.

Στο δικαστήριο καμία από τις δύο γυναίκες δεν έδωσαν το παρόν, ενώ οι δικηγόροι τους υπέβαλλαν διαφορετικά αιτήματα σχετικά με την αναβολή. Εν τέλει μόνο ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου ανέπτυψε το αίτημα του και υποστήριξε μάλιστα, οτι η 37χρονη γυναίκα αναρρώνει ακόμη απο τα βαριά σωματικά τραύματα που αποκόμισε απο τον κατηγορούμενο και δε μπορούσε να παραστεί στη δίκη.

Μετά απο διώξη που ασκήθηκε εις βάρος της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, η ίδια αντιμετωπίζει κατηγορίες για τα αδικήματα τόσο της διατάραξης ειρήνης όσο και της απειλής.

Επιπλέον, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», εδώ και μερικές ημέρες η Σοφία Πολυζωγοπούλου έχει αφοσιωθεί στα επαγγελματικά της καθήκοντα προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να αφήσει πίσω της τον εφιάλτη που έζησε.

Επίσης, με βάση τις ίδιες πληροφορίες η γνωστή δικηγόρος άλλαξε την επαγγελματική της κατάσταση στο προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, δηλώνοντας πως εργάζεται στην εταιρεία «Δικηγορικό Γραφείο Σοφίας Πολυζωγοπούλου».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή