Φωτιά στον Άγιο Βλάσιο Βοιωτίας: Το μέτωπο είναι σε εξέλιξη, ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το «πύρινο μέτωπο» στον Άγιο Βλάσιο Βοιωτίας, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να έχουν ενισχυθεί.
INTIME.
1'

Συναγερμός σήμανε σήμερα (27/06) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του νομού Βοιωτίας για μεγάλη φωτιά που «ξέσπασε» στον Άγιο Βλάσιο. Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση μεταξύ των οικισμών Τσουκαλάδες και Άγιος Βλάσιος, ενώ, ενισχύθηκαν εκ νέου οι επίγειες δυνάμεις, σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, έπειτα από επικοινωνία με το Newsbomb.gr.

Πλέον, στο σημείο επιχειρούν 67 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα, 8 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Παρ’ ότι δεν απειλούνται κατοικίες, εστάλη νωρίτερα μήνυμα από το «112» προς τους κατοίκους στους Τσουκαλάδες. «Παραμείνετε σε ετοιμότητα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», τονίσθηκε.

«Η φωτιά στον Άγιο Βλάσιο είναι δύσκολη», αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης

«Πρόκειται για μία δύσκολη φωτιά. Καίει μέσα σε δασική έκταση», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Γιώργος Ντασιώτης και συμπλήρωσε πως «πίσω είναι ένα χωρίο και στην περιοχή υπάρχει και ένας ΧΥΤΑ. Οι καιρικές συνθήκες δεν μας βοηθούν. Όλες οι δυνάμεις επίγειες και εναέριες προσπαθούν, ελπίζουμε να τα καταφέρουμε», μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σχετικές ειδήσεις