Χριστίνα Παππά: «Με πάτησε με το αυτοκινητό του και με έβριζε χυδαία»

«Όσο πιο πολύ του ζητούσα συγγνώμη, τόσο πιο χυδαία με έβριζε», λέει σοκαρισμένη η Χριστίνα Παππά για την επίθεση που δέχθηκε έξω από φαρμακείο της Γλυφάδας
Χριστίνα Παππά: «Με πάτησε με το αυτοκινητό του και με έβριζε χυδαία»
2'

Άγρια επίθεση καταγγέλει ότι δέχθηκε η Χριστινα Παππά με αφορμή μία θέση πάρκινγκ.

Η ίδια μίλησε στον Alpha και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. «Όσο πιο πολύ του ζητούσα συγγνώμη, τόσο πιο χυδαία με έβριζε», λέει σοκαρισμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου, σημειώνοντας ότι η φασαρία ξεκίνησε μέσα σε ένα φαρμακείο της Γλυφάδας.

«Η φασαρία ξεκίνησε μέσα στο φαρμακείο, μπήκε έξαλλος μέσα λέει ποιανού είναι το αυτοκίνητο, έβριζε χυδαια, του λέω "σας ζητώ χίλια συγγνώμη". Όσο πιο πολύ ζητούσα συγγνώμη, τόσο πιο πολύ έβριζε. Αυτός είχε έρθει με το αυτοκίνητο και είχε κλείσει την πόρτα του συνοδηγού να μην μπορώ να φύγω και μετά από πολλές χυδαίες βρισιές και προσβολές βγήκα έξω να πάρω την αστυνομία τηλέφωνο», λέει η Χριστίνα Παππά.

«Παίρνω το αυτοκίνητό μου κάνω όπισθεν να του κλείσω να ξαναφύγει γιατί ένας άνθρωπος που μιλάει τόσο άσχημα σε μία γυναίκα, πιστεύοντας ότι είναι μόνη και αδύναμη, αλλά έχω περάσει πολλά και έχω πολλή δύναμη. Αν είχε όπλο θα με σκότωνε. Του λέω ζήτησε μου συγγνώμη για να σε αφήσω να φύγεις. Και αντί να μου ζητήσει συγγνώμη, με κοιτάζει, μπαίνει στο αυτοκίνητο και με όση δύναμη είχε στο πάρκινγκ με πατάει», περιγράφει σοκάροντας.

«Ο άνδρας μπήκε έτοιμος για καυγά στο φαρμακείο, όλοι έχουμε προβλήματα αλλά δεν βρίζουμε, ούτε χτυπάμε. Πήρε φόρα, με πάτησε, έπεσα επάνω στο καπό, βγαινει έξω, με αρπάζει από τα χέρια με πετάει πάνω στο αυτοκινητο, κάποιοι περαστικοί τον απομάκρυναν και μου έλεγαν σταματήστε κυρία Παππά και λέω «πώς να σταματήσω όταν ένας άνθρωπος μου επιτίθεται, Θα μας επιτίθενται και θα μένουν ατιμώρητοι;".

«Όσο κι αν πονούσα δεν θα τον άφηνα να φύγει, με κινδυνο για τη ζωή μου. Δεν θα το αφήσω έτσι αυτό. Μου είπαν ότι θα περάσει αυτόφωρο, θα δικαστεί και θα αθωωθεί», είπε.

«Τέτοια γεγονότα, κανονικά θα πρέπει άμεσα να δικάζονται. Ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία αμέσως. Αν δεν ήμουν στο φαρμακείο μπορεί να είχα μείνει στον τόπο, έχω άσθμα».

«Βγήκε ο γιος μου απο το φαρμακείο έτοιμος να τον λιντσάρει και ζήτησε χίλια συγγνώμη και του είπε ότι έχει χάσει μόλις τη δουλειά του και έχει ένα παιδί άρρωστο. Όταν το άκουσα, λόγω του ότι έχω μία ευαισθησία στις αρρώστιες και στους ηλικιωμένους και στα παιδιά, έκανα πίσω και δεν έκανα μήνυση, αλλά δεν θα το αφήσω αυτό. Δεν το θεωρώ δικαιολογία αυτό, είναι ένα περιστατικό κατά των γυναικών, σήμερα σε χτυπάνε, αύριο σε σκοτώνουν».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή