Θανατηφόρα παράσυρση με φορτηγό στην Κάρυστο: Δεν είχαν δίπλωμα και ο 16χρονος δεν φορούσε κράνος

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία και όλη η Εύβοια το τροχαίο δυστύχημα
Θανατηφόρα παράσυρση με φορτηγό στην Κάρυστο: Δεν είχαν δίπλωμα και ο 16χρονος δεν φορούσε κράνος
1'

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε στην Κάρυστο όπου ένας 17χρονος πήρε το φορτηγό του πατέρα του και παρέσυρε θανάσιμα έναν 16χρονο που οδηγούσε μηχανάκι.

Η τοπική κοινωνία και όχι μόνο παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις στην αστυνομική έρευνα. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία κανείς από τους δύο νεαρούς δεν είχε δίπλωμα ενώ επιπλέον την ώρα του δυστυχήματος ο 16χρονος δικυκλιστής δεν φορούσε κράνος. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο νεαροί φοιτούσαν στο ίδιο σχολείο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 17χρονος που παρέσυρε τον έτερο ανήλικο μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς που τον αναζήτησαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το τραγικό περιστατικό συνελήφθη και η μητέρα του 17χρονου για παραμέληση ανηλίκου καθώς ο πατέρας του απουσιάζει εκτός Ελλάδας.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν άμεσα Αστυνομικοί του ΑΤ Καρύστου, οι οποίοι ενημερώθηκαν από διερχόμενους οδηγούς καθώς και ασθενοφόρο, που μετέφερε τον 16χρονο στο Νοσοκομείο Καρύστου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή