Επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου: «Ένιωθα να καίγομαι» είπε ο αστυνομικός

«Ένιωθα να καίγομαι σε χέρια και πρόσωπο» περιγράφει ο αστυνομικός που υπέστη εγκαύματα μετά την επίθεση 
Επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου: «Ένιωθα να καίγομαι» είπε ο αστυνομικός
1'

Τους δράστες της επίθεσης κατά αστυνομικού με μολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννας Κλάπα Χριστοδουλέα στου Παπάγου αναζητούν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής.

Περιγράφοντας τα όσα έζησε κατά την επίθεση με μολότοφ ο αστυνομικός που φρουρούσε το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου, αναφέρει


«Εμφανίστηκαν ξαφνικά, τρέχοντας, με καλυμμένα χαρακτηριστικά, πετούσαν τις αναμμένες μολότοφ και από το ανοιχτό παράθυρο κάποιες έπεσαν στο εσωτερικό και εγώ ένιωθα να καίγομαι στα χέρια και το πρόσωπο. Βγήκα όσο μπορούσα πιο γρήγορα από το αυτοκίνητο και οι δράστες συνέχισαν να τρέχουν για να εξαφανιστούν. Οι φλόγες επεκτάθηκαν πολύ γρήγορα στο αυτοκίνητο και στα δέντρα», ανέφερε ο αστυνομικός στους συναδέλφους του, όπως αναφέρει το OPEN.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, από τις έρευνες των αστυνομικών προκύπτει ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον πέντε έως επτά και προκύπτει ότι πέταξαν πέντε βόμβες μολότοφ κατά του αστυνομικού και διέφυγαν πεζή από το σημείο.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν εξονυχιστικά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν «πιάσει» τους δράστες της επίθεσης κατά του αστυνομικού και θέλουν τώρα - μέσα από το υλικό από τα γύρω τετράγωνα - να φτάσουν στο δρομολόγιο που ακολούθησαν και να τους συλλάβουν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή