Πανελλήνιες 2024 – Όπου φύγει… φύγει οι μαθητές μετά τις εξετάσεις: «Σκίσαμε και τώρα πάμε Πάρο»

«Άμα σκάσει τηλέφωνο από τον πατέρα μου ότι δεν πήγαμε καλά, θα έχουμε θέμα», αναφέρει μαθητής που έδωσε εφέτος Πανελλήνιες και γίνεται viral, λίγο πριν αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Πανελλήνιες 2024 – Όπου φύγει… φύγει οι μαθητές μετά τις εξετάσεις: «Σκίσαμε και τώρα πάμε Πάρο»
GLOMEX / ΣΚΑΪ.
1'

Σήμερα (28/06), τελειώνει η αγωνία για τους εφετινούς υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων, αφού το μεσημέρι θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Πάντως, ορισμένοι φαίνεται πως δεν αγχώνονται… μία, αναχωρώντας κανονικά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, έπειτα από μία άκρως απαιτητική εκπαιδευτική σεζόν.

Συγκεκριμένα, ένας νεαρός που περίμενε να επιβιβασθεί στο πλοίο για να πάει στην Πάρο με την παρέα του, μίλησε στον ΣΚΑΪ από το λιμάνι του Πειραιά για αυτήν τη δοκιμασία και έγινε viral.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το εάν θα γυρίσουν σε περίπτωση που δεν έχουν πάει καλά στις εξετάσεις, απάντησαν: «Δεν επιστρέφουμε. Καθόμαστε εδώ με τον κολλητό, έχουμε εδώ και τα λαστιχάκια μας, πάμε πιασμένοι».

«Στη 13:00 θα δούμε και τα αποτελέσματα από τις Πανελλήνιες. Πάμε Πάρο, Νάουσα. Ντάξει, τώρα και στις Πανελλήνιες σκίσαμε, είμαστε τρομεροί μαθητές και δεν το λέω έτσι.

Είμαστε Βαρβακιώτες, απόφοιτοι της Βαρβακείου, με 19,2 τελείωσα», ανέφερε αρχικά ο μαθητής, με τον φίλο του να γελάει. «Συνδυάζω τη ζωή με τα μαθήματα. Δεν είναι μόνο τα μαθήματα, πρέπει να περνάμε καλά. Τώρα άμα μου χαλάσει η διάθεση, σκάσει ένα τηλέφωνο από τον πατέρα μου κατά τη 13:00 η ώρα ότι δεν πήγαμε καλά, θα έχουμε θέμα», είπε ακόμη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή