Κερατσίνι: «Ακούγαμε συχνά καβγάδες, η 40χρονη ήταν μονίμως μελανιασμένη, αυτή τον κάλυπτε»

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα σε διαμέρισμα στον Κερατσίνι - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων 
2'

Νεκρή εντοπίστηκε μία γυναίκα σε διαμέρισμα στον οδό Αγίου Παντελεήμονα στο Κερατσίνι Αττικής. Έρευνες διεξάγονται για τις συνθήκες του θανάτου της.

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες της 40χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο Κερατσίνι το πρωί της Παρασκευής. Όπως λένε στην κάμερα του Newsbomb.gr άκουγαν συχνά φωνές και καβγάδες από το διαμέρισμα.

Στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, μέσα στο σπίτι όπου εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα είναι και οι γονείς του συντρόφου της.

Όπως αναφέρουν, χθες το βράδυ το ζευγάρι γύρισε σπίτι και είπε ότι τσακώθηκαν με Ρομά και τους χτύπησαν. Ωστόσο, σήμερα το πρωί η γυναίκα σηκώθηκε, έκανε εμετό και στη συνέχεια κατέρρευσε.

Να σημειωθεί πως στη σορό της γυναίκας υπάρχουν σημάδια από καυγά και αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Μία γυναίκα που γνώριζε την 40χρονη μιλώντας στην κάμερα του Newsbomb.gr ανέφερε ότι: «Μία φορά την εβδομάδα ερχόταν η αστυνομία, υπάρχουν καταγγελίες από όλη τη γειτονιά. Ήταν μελανιασμένη αλλά τον κάλυπτε, ήταν κολλημένη μαζί του. Ήταν χρήστες ναρκωτικών, ήταν παραβατικοί και οι δύο. Άκουγα που έλεγε ότι "την έσπασα στο ξύλο". Αυτός ερχόταν εδώ για να πάρει χρήματα από τους γονείς της».

«Γίνονταν επανειλημμένα φασαρίες, το παλικάρι έκανε χρήσεις. Δεν ήξερα φατσικά την κοπέλα, αλλά ήταν τοξικομανής. Σήμερα δεν είδα τίποτα, έλειπα από το σπίτι. Δεν γνωρίζω τι συνέβη. Γίνονταν φασαρίες, τσακώνονταν, έπεφτε ξύλο μεταξύ τους. Δεν πήρα είδηση τίποτα χθες το βράδυ. Γίνονταν συνέχεια σκηνικά, φασαρίες, με φωνές και βρισιές», ανέφερε άλλη γειτόνισσα της 40χρονης.