Τέμπη: Αυτό είναι το βαγόνι του δυστυχήματος που βρέθηκε στο Κουλούρι - Ρίχνει «φως» στις έρευνες

Αποτελεί το μοναδικό βαγόνι που εκτινάχτηκε προς τα πίσω κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης στα Τέμπη
Τέμπη: Αυτό είναι το βαγόνι του δυστυχήματος που βρέθηκε στο Κουλούρι - Ρίχνει «φως» στις έρευνες
1'

Το βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας της τραγωδίας των Τεμπών μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής από το Καλοχώρι, στο Κουλούρι Λάρισας. Το βαγόνι μεταφέρθηκε πάνω σε φορτηγό και δεν έχει αλλοιωθεί από εξωγενείς παράγοντες.

Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος είναι για το 4ο βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας το οποίο τη μοιραία νύκτα της 28ης Φεβρουαρίου μετέφερε ζωοτροφές σύμφωνα με το thesstoday.gr. Σε αντίθεση με τα πρώτα τρία βαγόνια που παρέμειναν στο Κουλούρι, το συγκεκριμένο επέστρεψε με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη στο Καλοχώρι, ο οποίος χρησιμοποίησε φορτηγό ώστε να το μεταφέρει.

Αποτελεί το μοναδικό βαγόνι που εκτινάχτηκε προς τα πίσω κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης και μέχρι και σήμερα φυλάσσονταν σε ιδιωτική επιχείρηση, στο Καλοχώρι.

Οι συγγενείς από την πρώτη στιγμή είχαν ζητήσει εμπεριστατωμένο έλεγχο παρουσία ειδικού κλιμακίου, κάτι το οποίο ελήφθη σοβαρά από τις ανακριτικές Αρχές της Λάρισας. Και ο λόγος που χαρακτηρίζεται ως «σημαντικό πειστήριο» σχετίζεται με το γεγονός ότι και δεν έχουν καταστραφεί πολύτιμα στοιχεία από εξωγενείς παράγοντες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή