Δημοσιογράφος ΕΡΤ: «Με χτυπούσε και με έλεγε τρελή» - Συγκλονίζει η κατάθεση της συντρόφου του

Αποτροπιασμό προκάλεσε στο δικαστήριο η κατάθεση της συντρόφου του δημοσιογράφου της ΕΡΤ για τον ξυλοδαρμό της
Δημοσιογράφος ΕΡΤ: «Με χτυπούσε και με έλεγε τρελή» - Συγκλονίζει η κατάθεση της συντρόφου του
4'

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών καταδικάστηκε ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως.

Παράλληλα, του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι να μην προσεγγίζει την παθούσα, δημοσιογράφο και να μην επικοινωνήσει μαζί της με οποιαδήποτε τρόπο (φυσικά, τηλεφωνικά, ηλεκτρονικά) μέχρι την αμετάκλητη εκδίκαση της υπόθεσης.

«Μου έριχνε χαστούκια και με αποκαλούσε τρελή»: Η συγκλονιστική κατάθεση της συντρόφου του

Συγκλονιστικές ήταν οι περιγραφές της συντρόφου και δημοσιογράφου του κατηγορούμενου, για τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη.

Όπως υποστήριξε, μετά από έναν διάλογο που είχαν για τη σχέση τους, καθώς και το γεγονός ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο από την εν διαστάσει σύζυγό του, εκείνη τον ενημέρωσε ότι θέλει να χωρίσουν.

«Εκείνος έλεγε τρελή και κ*****α» τη σύζυγό του, λέγοντας ότι δεν του δίνει διαζύγιο και στη συνέχεια προσέθεσε: «Όταν του είπα οτι δεν θέλω να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί εκνευρίστηκε. Άρχισε να με κατηγορεί και να με βρίζει χυδαία. Με έλεγε τρελή, κ*****α, εμμονική. Άρχισε να με κατηγορεί ότι έχω άλλη σχέση και γι’ αυτό θέλουμε να χωρίσουμε. Μετά άρχισε να με φτύνει, μάζευε σάλιο στο στόμα και με έφτυνε. […] Με χαστούκισε, με έσπρωξε, μου πετούσε νερό και κόκα κόλα. Του έλεγα “φύγε από το σπίτι μου, θέλω να χωρίσουμε” και μου έβαζε τρικλοποδιές. Μου έριχνε χαστούκια, και ανάποδα χαστούκια, με συνέπεια να τραυματιστώ στη γνάθο και να μην μπορώ να κλείσω το σαγόνι μου. Κατάφερα να τον διώξω με τα χίλια ζόρια. Ήμουν σε κατάσταση σοκ, πονούσα πολύ, μου τραβούσε και τα μαλλιά μέσα σε όλα αυτά. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, τότε έφυγε από το σπίτι και κάλεσε έναν φίλο της.

«Δεν μπορούσα να πάω στο νοσοκομείο, από το σοκ και τον πόνο που είχα υποστεί. Του είπα του φίλου μου να έρθει με προσοχή μήπως είναι από κάτω ακόμα. […] Άρχισε να με παίρνει τηλέφωνα. Πάτησα φραγή και άρχισε να στέλνει στο messenger και το Viber. Με έβριζε χυδαία. Ήμουν τρομοκρατημένη. Ψάχναμε ένα εφημερεύον νοσοκομείο. Είδαμε ότι είναι το ΚΑΤ. Μετά από πέντε λεπτά μόλις έφτασα μου είχε στείλει μήνυμα ότι βρίσκεται κάτω από το σπίτι μου και ζητούσε να ανέβει» σημείωσε η καταγγέλουσα.

Σε ό,τι αφορά το αδίκημα της απειλής, το οποίο εκδικαζόταν σήμερα στο Αυτόφωρο, η 30χρονη σημείωσε ότι της έστελνε δεκάδες μηνύματα και επιχείρησε δεκάδες κλήσεις και βιντεοκλήσεις την ώρα που βρισκόταν στο νοσοκομείο.

«Δεν είμαι κακοποιητής»: Τι υποστήριξε ο δημοσιογράφος για την κατηγορία εις βάρος του

Στην πρώτη του δήλωση μετά τα όσα έχουν ακουστεί σε βάρος του ο δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν λόγω κάποιων φωτογραφιών με την πρώην σύζυγό του, που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είδε η σύντροφός του με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν έντονα.

«Αισθάνομαι άσχημα για όσα έγιναν, είμαι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Όλα έγιναν πάνω σε έναν διαπληκτισμό με την συντροφό μου, ο οποίος ξεκίνησε με αφορμή κάποιες φωτογραφίες που είχα αναρτήσει, στις οποίες εμφανίζομαι με την πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Εκείνη τη στιγμή μου ζήτησε να χωρίσω με την πρώην σύζυγό μου και για αυτό τον λόγο ξεκίνησε ο διαπληκτισμός. Στο παρελθόν ποτέ δεν την έχω αγγίξει και δεν είμαι κακοποιητής όπως με παρουσιάζουν. Με επισκέφθηκε η εν διαστάσει σύζυγός μου, εχθές στο Α.Τ. Ομόνοιας μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα, μου μίλησε ανθρώπινα και μου είπε ότι θα με στηρίξει, έχουμε δύο παιδιά και μία πολύ καλή σχέση. Μου είπε ότι δεν ήθελε τα πράγματα να φτάσουν ως εδώ και ότι το panic button της το εγκατέστησαν οι αστυνομικοί και όχι η ίδια και γι' αυτόν τον λόγο δεν ζήτησε την ποινική μου δίωξη. Θα εμφανιστεί επειδή το αίτημα τιμωρείται αυτεπάγγελτα».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή