Γιώργος Μαζωνάκης: «Μεταβίβασαν μετοχές της εταιρείας μου στη Βάσω εν αγνοία μου»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε για τη δικαστική διαμάχη που έχει με την αδερφή του, Βάσω 
Γιώργος Μαζωνάκης
Ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του
4'

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Γιώργος Μαζωνάκης για τη διαμάχη που έχει με την αδερφή του. Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην Κατερίνα Καινούργιου, ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφέρθηκε στη σχέση που έχει σήμερα με την οικογένειά του αλλά και στη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του.

Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέφερε για την διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω: «Είναι μία υπόθεση η οποία ούτε και εγώ στα 50 μου χρόνια δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί και μου συνέβη αυτό μια δοκιμασία πιστεύω που μου βάζει ξανά ο Θεός για να δει αν θα αλλαξοπιστήσω», είπε αρχικά.

«Είναι μια υπόθεση και αυτή είναι αρχή, είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε. Θα πρέπει να μπουν όρια στα πράγματα και θα πρέπει να καταλάβει ο καθένας τον εαυτό του και ποιος είναι τι. Για μένα είναι πάρα πολύ στενάχωρο όπως καταλαβαίνετε, αλλά έχω φτάσει σημείο που είναι πολύ πιο δύσκολα όσον αφορά εμένα με τον Γιώργο μέσα το σπίτι μου και σκεπτόμενος πράγματα, γιατί εγώ έχω φυγή επαγγελματικά και προσωπικά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τα πράγματα πιστεύω θα είναι καλύτερα», συμπλήρωσε.

«Μεταβίβασαν μετοχές της εταιρείας μου στο όνομα της Βάσως και του Δημήτρη εν αγνοία μου», παραδέχτηκε.«Το πρόβλημα είναι προσωπικό, επαγγελματικό και ηθικό. Είναι πολύ πιο μεγάλο από ό,τι φαίνεται. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Αν εγώ είμαι αυτός που είμαι λάθος τότε θα βγω να ζητήσω συγγνώμη», ολοκλήρωσε.

«Με έχει πάρει η αδερφή μου τηλέφωνο»

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής ανέφερε ότι η αδερφή του προσπάθησε να τον προσεγγίσει: «Με έχει πάρει η αδερφή μου τηλέφωνο. Η υποχώρηση δεν είναι κάτι ωραίο στα αυτιά μου. Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ, δεν μπορεί να είμαι υπόλογος για κάτι. Απολογείται αυτός που είναι ένοχος, δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα, ούτε για τη ζωή μου, ούτε για αυτό που συμβαίνει», υποστήριξε ο καλλιτέχνης.

Για τη σχέση του με την οικογένειά του

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε έπειτα για τη σχέση που έχει με την οικογένεια του: «Θα δούμε αν η οικογένειά μου είναι ευγνώμονες, ο χρόνος θα το δείξει, εγώ θέλω να είμαι μεγαλόψυχος και να πιστεύω στο καλό. Μέχρι τώρα δεν το έχουμε δει», είπε εννοώντας ότι η σχέση του με τους γονείς του δεν είναι η καλύτερη πια.

«Οι σχέσεις μας αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν είναι οι καλύτερες σχέσεις. Αυτό βέβαια αυτόματα, φέρνει και μία ελευθερία στον άνθρωπο. Οι ελληνικές οικογένειες, όπως έχω πει στο παρελθόν, είναι ευχή και κατάρα. Οι γονείς και οι συγγενείς που δεν τους επιλέγουμε είναι πάνω μας και σκέφτονται ότι μας αγαπάνε αλλά σύμφωνα με αυτό που θέλουν να είμαστε και όχι αυτό που θέλουμε να είμαστε.

Νιώθω ότι απέκτησα μια ελευθερία που δεν είχα. Μεγαλώνοντας έτσι, μεγαλώνοντας σε ένα καθεστώς φόβου, χωρίς ο άλλος να σε φοβίζει πραγματικά. Στο υποσυνείδητο υπάρχει το «μη αυτό, μην ακουστεί αυτό» καταλαβαίνετε ότι δημιουργεί ενοχές και χειριστικές συμπεριφορές. Μέσα από αυτό ελευθερώθηκα και λυτρώθηκα», είπε αναφερόμενος στους γονείς του.

Στο τέλος ξεκαθάρισε ότι η στάση που θέλει να κρατήσει και απέναντι τους και απέναντι στις αδερφές του είναι πολύ συγκεκριμένη. Θέλει απλά να κρατήσει τις καλές αναμνήσεις που είχε μαζί τους.

«Θα προτιμήσω να σκέφτομαι τους γονείς μου με αγάπη… Με δυσκολία… Αλλά πιστεύω θα έρθει ο καιρός. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει. Αν η ζωή και ο τρόπος και ο χρόνος και η ενέργεια είναι να σε πάνε από εκεί θα σε πάνε. Θέλω να κρατήσω τις καλές μου αναμνήσεις από τους γονείς και τις αδερφές μου. Να βάλουν μυαλό και να δείξουν αυτό που πρέπει να δείξουν», τόνισε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή