Το υπόμνημα που «καίει» τον Απόστολο Λύτρα: «Μου έριχνε νερό στο κεφάλι για να ξεπλυθούν τα αίματα»

«Μου ζήτησε επιτακτικά να πλυθώ και να αλλάξω ρούχα», αποκαλύπτει στο υπόμνημά της για τον Απόστολο Λύτρα η Σοφία Πολυζωγοπούλου 
Το υπόμνημα που «καίει» τον Απόστολο Λύτρα: «Μου έριχνε νερό στο κεφάλι για να ξεπλυθούν τα αίματα»
PANAGOPOULOS
3'

Αποτροπιασμό προκαλούν όσα καταγγέλλει πως βίωσε η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου, από τον γνωστό ποινικολόγο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το αίτημα της Σοφίας Πολυζωγοπούλου αφορά τα λεπτά που ακολούθησαν μετά τον ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα, μέσα στο αυτοκίνητό τους. Συγκεκριμένα η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα έχει ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να διαλευκανθεί με ποιον μιλούσε την ώρα που την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, η δικηγόρος υποστηρίζει: «Τις πρωινές ώρες της 16 Ιουνίου 2024, και ενώ ήμουν βαρύτατα τραυματισμένη, ο κατηγορούμενος Απόστολος Λύτρας, αντί να με μεταφέρει, ως όφειλε, αμέσως στο πλησιέστερο νοσοκομείο, και αγνοώντας τις εκκλήσεις μου να μεταβούμε σε νοσοκομείο, εκείνος αποφάσισε, χωρίς τη θέλησή μου, να με μεταφέρει από το σημείο του βαρύτατου τραυματισμού μου στη Βουλιαγμένη, στην μέχρι τότε συζυγική οικία στο Γέρακα, και ενώ ήδη ένιωθα πνιγμό από την κατάποση ποσοτήτων αίματος, πόνους στο κεφάλι μου, ζαλάδες, αστάθεια και λιποθυμική τάση».

Συνεχίζοντας η Σοφία Πολυζωγοπούλου είπε: «Ο λόγος που με πήγε στην μέχρι τότε συζυγική οικία, εκθέτοντάς με σε σοβαρότατο κίνδυνο ζωής και σε κατάσταση ανασφαλή πλέον για την ζωή μου, ήταν ότι προφανώς ήθελε να αποφύγει τη σύλληψή του και όλες τις περαιτέρω διαδικασίες που συνεπάγεται η μεταφορά ενός τραυματισμένου ανθρώπου στο νοσοκομείο από προφανή βαρύ ξυλοδαρμό. Εκείνος καταθέτει ότι δήθεν πήγαμε για να ηρεμήσουμε. Πλην όμως, είναι σαφές, ότι αποδέχθηκε τον κίνδυνο ζωής μου καθώς δεν με μετέφερε στο Νοσοκομείο».

Όπως έχω ήδη καταθέσει, ήδη ευρισκόμενοι στην μέχρι τότε συζυγική οικία, και ενώ ανέβηκα στον 1ο όροφο για να πατήσω το κουμπί πανικού του συναγερμού της οικίας ώστε να δοθεί αυτομάτως σήμα στην αστυνομία, εκείνος με πρόλαβε, το πήρε και το κράτησε όπως εξακολουθούσε να κρατεί και το κινητό μου τηλέφωνο, αποστερώντας μου τη δυνατότητα να ζητήσω βοήθεια, δήλωσε η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα

Προσθέτοντας η Σοφία Πολυζωγοπούλου είπε: Ζαλιζόμουν πάρα πολύ και αιμορραγούσα πολύ από τη μύτη. Τον παρακαλούσα να με πάει στο νοσοκομείο. Προκειμένου να τον καθησυχάσω και να σώσω τη ζωή μου, που κινδύνευε άμεσα, του είπα ότι αν με πάει στο νοσοκομείο δεν θα πω ότι με χτύπησε, αλλά ότι έπεσα μόνη μου, κάτι που φαίνεται ότι πίστεψε κατά τη χρονική αυτή στιγμή. Τότε, ο κατηγορούμενος μου ζήτησε επιτακτικά να πλυθώ και να αλλάξω ρούχα».

Στο σημείο αυτό θέλω να αναφέρω, ότι μπήκα στο μπάνιο και εκείνος με ακολούθησε, πήρε το τηλέφωνο του μπάνιου και μου έριχνε νερό στο πρόσωπο προκειμένου να βεβαιωθεί ότι είχε καθαρισθεί και ξεπλυθεί το πρόσωπό μου και το κεφάλι μου. Κατά την πορεία προς την έξοδο της οικίας, και ενώ είχα αλλάξει ρούχα και είχα ξεπλυθεί από τα αίματα μπαίνουμε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μου, και όχι σε αυτό εντός του οποίου έγινε ο βαρύτατος τραυματισμός», κατέληξε η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή