Τέμπη - Νίκος Πλακιάς για το κοντέινερ στο Κουλούρι: «Μην ακούτε σενάρια επιστημονικής φαντασίας»

Η ανάρτηση του πατέρα των διδύμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη - «Ήδη άρχισαν πάλι οι γνωστοί άγνωστοι τα σενάρια»
Sooc
2'

Μέσω ανάρτησης στα social media ο Νίκος Πλακιάς ζητά να μην ακούγονται τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας αναφορικά με το «εξαφανισμένο» βαγόνι της μοιραίας εμπορικής αμαξοστοιχίας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών. Παράλληλα, ο ίδιος εξηγεί όσα έχουν συμβεί σχετικά με το εν λόγω κοντέινερ, το οποίο μεταφέρθηκε σήμερα στη Λάρισα, έπειτα από εντολή του Εφέτη Ανακριτή προκειμένου να ελεγχθεί από ειδικούς.

Πρόκειται για τον πατέρα των διδύμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ενώ μαζί τους πέθανε και η ξαδέλφη τους, η κόρη του αδελφού του Νίκου Πλακιά, Δημήτρη.

Τέμπη: Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά για το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Στην ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς αναφέρει πως «επειδή ακούγονται πολλά σήμερα για ένα κοντέινερ που μεταφέρθηκε στην Λαρισα στην περιοχή κουλούρι (είναι το μέρος που βρίσκονται και τα άλλα βαγόνια των τρένων ) Και ήδη άρχισαν πάλι οι γνωστοί άγνωστοι τα σενάρια. Το κοντέινερ μεταφέρθηκε σήμερα στην Λαρισα μετά από εντολή του Εφέτη Ανακριτή για να ελεγχθεί από ειδικούς . Έγινε μετά από αίτημα οικογένειας.

»Το κοντέινερ βρισκόταν στις αποθήκες της Μεταφορικής εταιρίας που ανήκε και πήγε εκεί μετά από έλεγχο που είχε υποστεί μαζί με τα υπόλοιπα της εμπορικής στον χώρο που τα πήγαν μετά την σύγκρουση ο οποίος είναι στην Θεσσαλονικη . Κατά τον έλεγχο δεν βρέθηκε τίποτα το παράξενο και μεμπτό ( εννοώ αν είχε κάτι περίεργο μέσα, αλλά δεν βρήκαν τίποτα παρά μόνο τρόφιμα όπως έγραφε και η φορτωτική )και έτσι επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη ο οποίος το είχε στις αποθήκες της εταιρίας του.

»Το ζήτησε τώρα ο ανακριτής για να εξετάσει τα χτυπήματα και τα βαθουλώματα που έχει για να δει αν μπορεί να ανακτήσει από τα θραύσματα κάποιο υλικό που να συνδέεται με την έκρηξη Αυτά για την ενημέρωση σας και για να μην ακούτε σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Σχετικές ειδήσεις