Αδιανόητο σκηνικό στα Καμίνια: Έκλεισαν γάτα σε τσουβάλι και το πέταξαν στο δρόμο

Ακραίο περιστατικό βασανισμού γάτας σημειώθηκε την Πέμπτη (27/6) στα Καμίνια
Αδιανόητο σκηνικό στα Καμίνια: Έκλεισαν γάτα σε τσουβάλι και το πέταξαν στο δρόμο
2'

Ένα αδιανόητο σκηνικό βασανισμού ζώου σημειώθηκε στα Καμίνια, το βράδυ της Πέμπτης (27/6), όταν άγνωστοι έκλεισαν γάτα σε τσουβάλι και το πέταξαν στο δρόμο, προκειμένου να το χτυπήσει κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο.

Την εξωφρενική είδηση έκανε γνωστή, μέσω ανάρτησής του στο Instagram, το άσυλο ζώων της Κατρίνας Τσάνταλη, «A Little Shelter» το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6).

Η ανάρτηση για το κακοποιημένο γατάκι

«Χθες το βράδυ, στα Καμίνια, κάποιος αποφάσισε να κλείσει ασφυκτικά σε ένα τσουβάλι μια γάτα και να το πετάξει στο δρόμο. Δηλαδή αποφάσισε πως είτε θα πέθαινε αργά και βασανιστικά από έλλειψη οξυγόνου ή θα την χτυπούσε αυτοκίνητο. Η γάτα δεν ήταν απλώς μέσα στο τσουβάλι. Ήταν σε σακούλα κλεισμένη, μέσα στο κλειστό τσουβάλι. Αρχικά ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ( Θηβών 74) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ Μ Η Π Ω Σ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ. Την γάτα απελευθέρωσαν παιδιά που περνούσαν από το σημείο, είδαν το τσουβάλι & δεν το προσπέρασαν. Ειδοποιήθηκε η Φλώρα Σαρτζετάκη και πηγε κατευθείαν να την παραλάβει. Η γατούλα παρότι ζαλισμένη και σε ισχυρό σοκ, μπήκε κατευθείαν στον μεταφορέα λες και ήξερε ότι το βάσανο της τελείωσε και αυτόν τον άνθρωπο μπορεί να τον εμπιστευτεί. Η γατούλα θα εξεταστεί από τους κτηνιάτρους μας όταν είναι καλά και ήρεμη, θα αναζητήσει την παντοτινή της οικογένεια. Στο μεταξύ, ας δούμε και εμείς μήπως μπορούμε να βρούμε τον επικίνδυνο που έκανε αυτή την φρίκη.»

https://www.instagram.com/reel/C8wWbKKItxX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή