Σπάτα: Αυτά είναι τα νέα σχέδια στο ημερολόγιο του φοιτητή που βρέθηκε κρεμασμένος

Μία ιχνογραφία εντοπίστηκε ανάμεσα στις σημειώσεις του φοιτητή Νικόλα Ντουρτουρέκα, ο οποίος φέρεται να είχε εμπλακεί με τη μαγεία
2'

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στη δημοσιότητα για τον Νικόλα Ντουρτουρέκα, τον φοιτητή από τα Σπάτα που βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο τούνελ» του MEGA, μία ιχνογραφία εντοπίστηκε ανάμεσα στις σημειώσεις του φοιτητή Νικόλα Ντουρτουρέκα, ο οποίος φέρεται να είχε εμπλακεί με τη μαγεία. Σύμφωνα με τη μητέρα του, η ιχνογραφία ανήκει στον μικρότερο αδελφό του που τότε ήταν 6 χρόνων.

Μάλιστα, παρουσιάστηκαν και άλλες ιχνογραφίες που βρέθηκαν στο ημερολόγιο του φοιτητή στις οποίες οι ειδικοί αναλυτές που τις μελετούν, εντοπίζουν άγχος, φόβο, αγωνία, ανασφάλεια και αποκλεισμό. Προτείνουν, μάλιστα, αυτά τα έξι σχέδια να συμπεριληφθούν στα υπόλοιπα ντοκουμέντα που θα ερευνήσουν οι Αρχές, καθώς είναι πιθανό να αποτυπώνουν γεγονότα με σημασία για την έκβαση της υπόθεσης. Επισημαίνουν πως συχνά τα παιδιά αναπαριστούν εικόνες που μπορεί να έχουν πέσει στην αντίληψή τους, να έχουν ακούσει, να έχουν δει ή να έχουν βιώσει.

Οι ιχνογραφίες, μαζί με νέα αποσπάσματα από το ημερολόγιο του φοιτητή, επίσημα μεταφρασμένα από την αγγλική γλώσσα την οποία χρησιμοποιούσε για να καταγράφει τις βαθύτερες σκέψεις του, έχουν συγκεντρωθεί και κατατέθηκαν στις εισαγγελικές Αρχές. Σε αυτά τα χωρία από το ημερολόγιο διαφαίνονται οι σχέσεις του κυρίως με τη μητέρα του, αλλά και με πρόσωπα που η μαρτυρία τους θεωρείται σημαντική. «Όσο και αν πιστεύω ότι θα έπρεπε να τα πω όλα, ένα μέρος του εαυτού μου είναι χαρούμενο που δεν το έκανα», είχε γράψει ανάμεσα σε άλλα ο Νικόλας Ντουρτουρέκας και είχε προσθέσει: «Τα πράγματα εύκολα θα είχαν ανατραπεί και εγώ θα έβρισκα τον εαυτό μου στο μάτι του κυκλώνα. Ίσως αυτό να έγινε για να μου δείξει ότι είναι ένα θηρίο αυτό που αγαπάω, για να με κάνει να συμπεριφερθώ σαν ένας ήρωας».