Τροχαίο στη λεωφόρο Αθηνών: Διέφυγε τον κίνδυνο η 17χρονη - Αναζητούνται οι οδηγοί που την παρέσυραν

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για να εντοπιστούν αυτοί που χτύπησαν και εγκατέλειψαν τη 17χρονη στη λεωφόρο Αθηνών 
Τροχαίο στη λεωφόρο Αθηνών: Διέφυγε τον κίνδυνο η 17χρονη - Αναζητούνται οι οδηγοί που την παρέσυραν
2'

Διέφυγε τον κίνδυο η 17χρονη που παρέσυραν και εγκατέλειψαν αιμόφυρτη στη λεωφόρο Αθηνών. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμη τους οδηγούς των τριών Ι.Χ. που την χτύπησαν με αποτέλεσμα να δώσει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το πρώτο αυτοκίνητο ήταν χρώματος ασημί, με σχάρα στην οροφή και το δεύτερο, που χτύπησε το κορίτσι ενώ βρισκόταν πεσμένο στο οδόστρωμα, ήταν μαύρο.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στο MEGA, για το περιστατικό ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλοι αυτοί που είδαν αυτό το παιδί στον δρόμο και πέρασαν από δίπλα, θα πρέπει να σκεφτούν ότι μπορεί να ήταν το δικό τους το παιδί. Τα 10 λεπτά αυτά μπορεί να ήταν πολύ κρίσιμα για την 17χρονη και για την πορεία της υγείας της. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Μετράμε αυτοκίνητα και πεζούς που περνούν από το σημείο. Ακόμα και ένα εμπόδιο να δούμε στον δρόμο είμαστε υποχρεωμένοι να σταματήσουμε και να το απομακρύνουμε για να μην προκληθεί ατύχημα. Μπορώ να δεχθώ οποιαδήποτε «δικαιολογία», ακόμη και το ότι μπορεί να ήταν ένα ζωάκι πατημένο. Και εκεί υποχρεούμαστε να σταματήσουμε και να ενημερώσουμε την ΕΛΑΣ. Εδώ δεν δέχομαι καμία δικαιολογία. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν. Ούτε γι΄αυτόν που παρέσυρε και εγκατέλειψε την κοπέλα αλλά ούτε και γι αυτούς που περνούν χωρίς να συμβαίνει τίποτα και φεύγουν. Υπάρχουν αδικήματα και γι’ αυτούς», είπε η κυρία Δημογλίδου.

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό, ωστόσο εμείς θέλουμε υλικό για να ταυτοποιήσουμε το αυτοκίνητο και τον οδηγό. Καλώ τον κόσμο έστω και ανώνυμα να συνεργαστεί. Είναι χρήσιμη η όποια πληροφορία. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που ωστόσο δεν έχουν βοηθήσει στην ταυτοποίηση του οχήματος και του οδηγού. Προσπαθούμε να κάνουμε συρραφή βιντεοληπτικού υλικού για να δούμε πού καταλήγει το όχημα και τουλάχιστον ποιος είναι ο οδηγός. Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε μάρτυρες τέτοιων περιστατικών και να μην σταματήσουμε, δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες γι΄ αυτον που σταματάει, αλλά γι΄αυτόν που δεν σταματάει».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή