Θεσσαλονίκη: Άνοιγμα του δημάρχου Στέλιου Αγγελούδη στα Βαλκάνια για ενίσχυση του τουρισμού

«είναι ξεκάθαρο ότι η θέση μας ήταν και είναι υπέρ μιας νόμιμης συμφωνίας που υπεγράφη από την κυβέρνηση και όλα αυτά τα χρόνια ισχύει», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας της Βόρειας Μακεδονίας
1'

Ανοιγμα προς τα Βαλκάνια ετοιμάζει από τον Σεπτέμβριο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, στο πλαίσιο ενίσχυσης του ρόλου της πόλης και προσέλκυσης τουριστών.

Ο κ.Αγγελούδης ανακοίνωσε πως «υπάρχει σχεδιασμός που αφορά την εξωστρέφεια, αρχής γενομένης από την επίσκεψη μου στον δήμαρχο της Σόφιας στη Βουλγαρία προκειμένου να τεθούν θέματα που προωθούν την ενίσχυση των διμερών σχέσεων στους τομείς του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας».

Ο δήμαρχος διευκρίνισε πως το «άνοιγμα» προς τα Βαλκάνια πήγε παραπίσω, καθώς τους πρώτους έξι μήνες της διοίκησής του έπρεπε να δοθεί προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν στα μείζονα προβλήματα της Θεσσαλονίκης.

Αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας της Βόρειας Μακεδονίας ο κ.Αγγελούδης είπε πως «ο δήμαρχος δεν μπορεί να μείνει σιωπηλός» και πρόσθεσε «είναι ξεκάθαρο ότι η θέση μας ήταν και είναι υπέρ μιας νόμιμης συμφωνίας που υπεγράφη από την κυβέρνηση και όλα αυτά τα χρόνια ισχύει».