Δολοφονία στο Ψυχικό: Οι πρώτες μαρτυρίες γειτόνων – «Ακούστηκαν πυροβολισμοί σε δύο δόσεις»

«Πέπλο» μυστηρίου γύρω από τη στυγερή δολοφονία ενός άνδρα στο Ψυχικό.
Δολοφονία στο Ψυχικό: Οι πρώτες μαρτυρίες γειτόνων – «Ακούστηκαν πυροβολισμοί σε δύο δόσεις»
Χάρης Γκίκας / NEWSBOMB.GR.
2'

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στο Ψυχικό στις 08:23 σήμερα το πρωί (02/07), όταν άνδρας δέχθηκε οκτώ πυροβολισμούς μέσα στο ΙΧ του. Η μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε στην συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης, όπου βρίσκεται η τεχνική εταιρεία του θύματος. Πρόκειται για τοπογράφο μηχανικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από αναβάτη μηχανής, ενώ στο δίκυκλο επέβαιναν δύο άνθρωποι.

«Ακούστηκαν πυροβολισμοί σε δύο δόσεις – Γείτονας ήταν, φρέσκος στη γειτονιά»

«Κατά τις 08:10, ακούστηκαν πυροβολισμοί σε δύο δόσεις. Περίπου έξι – επτά δυνατοί κρότοι από πολεμικό όπλο, από ό,τι άκουσα. Βγήκα έξω από το σπίτι και δεν είδα κανέναν, νόμιζα ότι έκανα λάθος. Στις 08:20 ήρθε η Αστυνομία, είδαν το αυτοκίνητο χτυπημένο και τον άνθρωπο, σκοτωμένο. Τα τζάμια ήταν φιμέ, δεν φαινόταν ο άνθρωπος, ούτε τον ξέρουμε, μάλλον δούλευε στην εταιρεία. Η αστυνομία ήρθε έπειτα από δέκα λεπτά», επεσήμανε αρχικά γείτονας.

«Για να έχεις αλεξίσφαιρα τζάμια στο αυτοκίνητο, σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει»

«Ήμουν στο μπαλκόνι, έπινα καφέ και άκουσα έξι πυροβολισμούς και μετά, άλλους τρεις. Μετά, πλάκωσε κόσμος και δεν πήρε κανένας χαμπάρι τίποτα. Δεν φαίνεται το αυτοκίνητο καθόλου, η αστυνομία ήρθε αμέσως.

Μένει από πάνω, στο σπίτι, μάλλον έφευγε. Τον ήξερα εξ αποστάσεως, ως γείτονες. Ήταν καμιά 45αριά. Δεν γνωρίζω αν είχε οικογένεια ή / και παιδιά. Ήταν φρέσκος στη γειτονιά. Δεν είχε προκαλέσει ή κάτι τέτοιο, αλλά απορώ γιατί λένε πως το αυτοκίνητο είχε αλεξίσφαιρα τζάμια. Για να έχεις τέτοια, σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει. Ο ήχος από το όπλο δεν ήταν περιστρόφου ή παρόμοιο, αλλά κάτι βαρβάτο. Ήταν σαν κροτίδα, σαν να σκάνε δυναμιτάκια», τόνισαν γείτονες για το αιματηρό περιστατικό.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή