Λαμία: Στη ΜΕΘ διασωληνωμένος ο 17χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Εύβοια

Ακόμη δύο νεαρά άτομα νοσηλεύονται μετά από πρόσκρουση σε μάντρα 
1'

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Λαμίας 17χρονος μετά από πολύ σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια.

Από τη σφοδρή πρόσκρουση στο τσιμεντένιο τοιχίο, τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός και ο 21χρονος συνοδηγός, ενώ ο 17χρονος που καθόταν στο πίσω κάθισμα τραυματίστηκε πιο σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Αγ. Γεωργίου Λιχάδας - Αιδηψού, στη θέση «Πόρτο Πεύκο», ΙΧΕ επιβατικό που οδηγούσε ο 23χρονος, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μάντρα.

Και οι τρείς νεαροί μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και λίγο αργότερα μετά τα μεσάνυχτα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

Για τους δύο πρώτους, που είναι αλλοδαποί, εξετάστηκε το ενδεχόμενο της νοσηλείας τους στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, εξαιτίας των χτυπημάτων στο θώρακα, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός τους. Ο ανήλικος όμως εξαιτίας των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας.

Προανάκριση για το τροχαίο διεξάγει το ΑΤ Ιστιαίας που περιμένει και τις αιματολογικές εξετάσεις για να ξεκαθαρισθεί αν ο 23χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.