Δολοφονία στο Ψυχικό: «Η μαφία της Μυκόνου» και οι μπίζνες του τοπογράφου που ξεσκονίζουν οι αρχές

Τι οδήγησε στο καρτέρι θανάτου του τοπογράφου στο Ψυχικό 
Δολοφονία στο Ψυχικό: «Η μαφία της Μυκόνου» και οι μπίζνες του τοπογράφου που ξεσκονίζουν οι αρχές
Φωτ.: Χάρης Γκίκας
2'

Δυσαρεστημένους ιδιώτες από γνωματεύσεις του δολοφονημένου τοπογράφου βλέπουν οι αρχές πίσω από το έγκλημα στο Ψυχικό, με θύμα τον 54χρονο

Οι αρχές είναι πεπεισμένες ότι πρόκειται για πρόσληψη επαγγελματία δολοφόνου.

Σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο οι έρευνες των αρχών δεν βρίσκονται στο μηδέν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αρχές ερευνούν κυκλώματα από άνομα συμφέροντα. Εξετάζεται το ενδεχόμενο 54χρονος να είχε προχωρήσει σε τοπογραφικές μελέτες κρίνοντας παράνομα οικήματα επίτηδες για να αγοραστούν σε μικρότερη αξία και μετά να μεταπωληθούν. Στο ρεπορτάζ του Mega έγινε λόγος για «παραπλανητικές γνωματεύσεις».

Ερευνάται ακόμη τι σχέσεις και τι προσβάσεις πιθανόν να είχε στις πολεοδομίες και ποια παράνομα συμφέροντα μπορεί να εξυπηρετήθηκαν.

Το θύμα είχε δουλειές πέραν από την Μύκονο και στην Πάρο, στην Σέριφο, στην Ίο, στην Αντίπαρο ακόμη και στη Ρουμανία. Μάλιστα σχετικά με τις δουλειές που έκανε στην Πάρο το Mega ανέφερε ότι είχε ανοιχτή αντιδικία με επιχειρηματία του νησιού.

Δολοφονία στο Ψυχικό: Τον ακολούθησε από το σπίτι του ο εκτελεστής

Το αυτοκίνητο ανήκε στον συνέταιρο του 54χρονου, ωστόσο οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι ο στόχος του εκτελεστή ήταν το θύμα, - αποκλείουν δηλαδή το ενδεχόμενο ο εκτελεστής να μπερδεύτηκε - μιας και ο 54χρονος χρησιμοποιούσε καθημερινά το αμάξι του. Μάλιστα, θεωρούν ότι τον παρακολουθούσαν καιρό μέχρι να χτυπήσουν.

Μάλιστα, θεωρούν ότι ο δολοφόνος του φαίνεται να τον ακολουθούσε Παναγιώτη από την ώρα που έφυγε από το σπίτι του στο Χαλάνδρι μέχρι να φτάσει στο Ψυχικό. Κάμερες ασφαλείας, πάντως, έχουν καταγράψει τις κινήσεις του δράστη, ο οποίος φορούσε μαύρα ρούχα, κράνος και ήταν σε μηχανή-σκούτερ.

Οι αστυνομικοί τώρα ξεψαχνίζουν τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής για να έχουν το πλήρες δρομολόγιο του δράστη.

Σε ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο, ακούγονται οι ήχοι από το 9άρι του εκτελεστή να «γαζώνει» τον άτυχο άνδρα.

Ακούστε τον ανατριχιαστικό θόρυβο:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή