Πάρτι γενεθλίων μέσα στις φυλακές Ιωαννίνων - Βίντεο ντοκουμέντο «καίει» το κύκλωμα

Όπως μπορείτε να δείτε από το αποκαλυπτικό βίντεο, το κύκλωμα είχε κάνει ακόμη και πάρτι γενεθλίων μέσα στις φυλακές Ιωαννίνων
Πάρτι γενεθλίων μέσα στις φυλακές Ιωαννίνων  - Βίντεο ντοκουμέντο «καίει» το κύκλωμα
2'

Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει ότι το κύκλωμα, που εξιχνίασαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ., έκανε ό,τι ήθελε μέσα στις φυλακές Ιωαννίνων.

Όπως μπορείτε να δείτε από το αποκαλυπτικό βίντεο του ΣΚΑΪ, το κύκλωμα είχε κάνει ακόμη και πάρτι γενεθλίων μέσα στις φυλακές Ιωαννίνων. Αν κοιτάξει κάποιος το βίντεο με την πρώτη ματιά, θα θεωρήσει ότι πρόκειται για μια παρέα φίλων που γλεντά και σβήνει μια τούρτα, όμως το σοκαριστικό είναι ότι το πάρτι αυτό γίνεται μέσα στις φυλακές Ιωαννίνων.

Το πάρτι γενεθλίων, μάλιστα, έγινε στο εστιατόριο των φυλακών Κορυδαλλού, το οποίο - σύμφωνα με τον κανονισμό των φυλακών - θα έπρεπε να είναι κλειδωμένο, όταν δεν χρησιμοποιείται για τις ώρες του φαγητού. Όπως μπορείτε να δείτε, μάλιστα, κάποιοι από τους συμμετέχοντες στο πάρτι κρατούν κινητά τηλέφωνα και μιλάνε, κάτι που δείχνει πως έκαναν ό,τι ήθελαν.

Φυλακές Ιωαννίνων: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι που «έκαψαν» σωφρονιστικούς υπαλλήλους και αστυνομικό

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι που έρχονται στο φως για την εγκληματική οργάνωση που δρούσε μεταξύ κρατουμένων, αστυνομικών και σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Ιωαννίνων.

Οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση προχώρησαν σε οκτώ συλλήψεις, μεταξύ των οποίων τρεις υπάλληλοι της φυλακής, ένας αστυνομικός, δύο κρατούμενοι και δύο ιδιώτες. Μάλιστα, εγκέφαλος του κυκλώματος φέρεται να είναι αυτός με το ψευδώνυμο Μόντι.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την έρευνα, η οργάνωση λειτουργούσε μεταφέροντας και περνώντας στις φυλακές ναρκωτικά, κινητά τηλέφωνα, ακόμη και χρήματα από παράνομες δραστηριότητες. Ακολουθούν μάλιστα οι αποκαλυπτικοί διάλογοι μεταξύ των μελών του κυκλώματος:

Μόντι: Ένα δέμα να περάσει 100 κιλά κόκα φίλε, 1μύριο καθαρό στην τσέπη... 2 εκατομμύρια κι εγώ θα τα πουλήσω 3, θα βγάλω 1 εκατομμύριο.

Υποδιευθυντής: Πάει Αθήνα να φέρει λεφτά; Τι λεφτά; Όχι κάνα ποσό τρελό;
Μόντι: 21 είναι.

Υποδιευθυντής: Τι; 21; Ευρώ; Όχι και τόσα λεφτά... Θες να τα φέρει 2-2;, 3-3; 1,5-1,5; Δώστους κάνα (ακατάληπτη φράση). Δώστον άλλον να φέρει 1.5. Κάπως έτσι... Θα μας λέν ότι νομιμοποιούμε...

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:03ΑΠΟΨΕΙΣ

Κρύα Πιάτα