Αμοργός: Εγκληματική ενέργεια η εξαφάνιση του 59χρονου Αμερικανού - Η ανακοίνωση του αδερφού του

Την λήξη των ερευνών εντοπισμού του αγνοούμενου τουρίστα στην Αμοργό ανακοίνωσε ο αδερφός του, ενώ στο τραπέζι πέφτει ξανά το σενάριο περί εγκληματικής ενέργειας
Αμοργός: Εγκληματική ενέργεια η εξαφάνιση του 59χρονου Αμερικανού - Η ανακοίνωση του αδερφού του
1'

Τρεις εβδομάδες συμπληρώθηκαν από την ημέρα που ο πρώην αστυνομικός Άλμπερτ Κάλιμπετ εξαφανίστηκε από το νησί της Αμοργού, όπου παραθέριζε.

Ο αδερφός του, Όλιβερ ανακοίνωσε την λήξη των ερευνών εντοπισμού του 59χρονου Αμερικανού τουρίστα, με την οικογένειά του να συνεχίζει να αγωνιά.

Αδερφός αγνοούμενου: «Ανακοινώνω την ολοκλήρωση των ερευνών μας για τον αγαπημένο μας Άλμπερτ»

Στη σελίδα που δημιουργήθηκε για τον Άλμπερτ, μέσω της οποίας συγκεντρώθηκαν χρήματα για τη συνέχιση των ερευνών, ο αδερφός του, Όλιβερ ενημέρωσε τους φίλους του 59χρονου πως ο κύκλος της αναζήτης ολοκληρώθηκε.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνω την ολοκλήρωση των ερευνών μας για τον αγαπημένο μας Άλμπερτ», έγραψε ο Όλιβερ. «Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες και την αποφασιστικότητά μας, ο Άλμπερτ παραμένει αγνοούμενος».

Ο Όλιβερ βάζει ξανά στο τραπέζι το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, λέγοντας πως η εξαφάνιση του αδελφού του οφείλεται σε «βρώμικο παιχνίδι», καθώς «δεν βρέθηκαν καθόλου στοιχεία για τον Άλμπερτ πουθενά στο νησί».

Πέταξε ακόμα μία φορά τα βέλη του για τις ελληνικές αρχές, όπως για την πρεσβεία των ΗΠΑ, «η οικογένεια συνάντησε πολλά εμπόδια και οδοφράγματα και έλαβε ελάχιστη βοήθεια από την πρεσβεία των ΗΠΑ».

Στην ίδια σελίδα ο αδερφός του Άλμπερτ, ανέβαζε καθημερινά βιντεάκια από το σημείο των ερευνών σχετικά με τις εξελίξεις.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή