Τραγωδία στο Λασίθι: Nεκρός από μπαλοθιά 36χρονος

Γλέντι στο Λασίθι βάφτηκε με αίμα 
1'

Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμό που έριξε ο κουνιάδος του σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive. Ο 35χρονος άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς η σφαίρα που δέχθηκε στα πλευρά του στοίχησε τη ζωή.

Tον άνδρα εντόπισαν δύο γυναίκες πεσμένο στον δρόμο. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα έγιναν στη διάρκεια γλεντιού στην περιοχή του Καθαρού. Οι δύο άνδρες, δράστης και θύμα φέρονται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και κάποια στιγμή άρχισαν οι μπαλοθιές, με τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού από το όπλο που κρατούσε ο κουνιάδος του.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις διωκτικές αρχές. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν σπεύσει στην περιοχή, προκειμένου να διερευνήσουν τις ακριβείς συνθήκες της νέας αυτής τραγωδίας.

Σημειώνεται ότι σήμερα στην περιοχή είχαν τα «κουρά των προβάτων» ή αλλιώς «η γιορτή των προβάτων». Πρόκειται για έθιμο που συνοδεύεται από γιορτή, χορούς και τραγούδια.

Σχετικές ειδήσεις