Οδηγός σε αμόκ επιτέθηκε στον τέως Δήμαρχο Ραφήνας – «Ούτε τον άγγιξα, έχω υποβάλλει μήνυση»

Άγρια επίθεση δέχθηκε πριν από λίγο καιρό ο τέως Δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς, από έναν οδηγό στη Λεωφόρο Μαραθώνος. Τα πρώτα λόγια του.
Οδηγός σε αμόκ επιτέθηκε στον τέως Δήμαρχο Ραφήνας – «Ούτε τον άγγιξα, έχω υποβάλλει μήνυση»
GLOMEX / MEGA.
3'

Στιγμές τρόμου έζησε ο τέως Δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν στη Λεωφόρο Μαραθώνος, δέχθηκε επίθεση από οδηγό ενός αυτοκινήτου, ο οποίος τον κλώτσησε, τον χτύπησε και λίγο αργότερα, έκανε όπισθεν για να πάρει φόρα και τον χτύπησε με το ΙΧ του.

Οι θλιβερές σκηνές εκτυλίχθηκαν κοντά στα ΚΤΕΟ του Γέρακα, με τον οδηγό που λίγο έλειψε να τραυματίσει σοβαρά τον Βαγγέλη Μπουρνού να φεύγει από το σημείο με τη γυναίκα που τον συνόδευε και μέχρι σήμερα, να μην έχει εντοπισθεί.

Στο πρώτο καρέ του βίντεο, φαίνεται ο κ. Μπουρνούς πεσμένος στο έδαφος. Πιάνει το κεφάλι του μόλις σηκώνεται, με τους υπόλοιπους άντρες να προσπαθούν να συγκρατήσουν τον θερμόαιμο οδηγό, ο οποίος όμως συνεχίζει τα χτυπήματα. Ο κύριος Μπουρνούς κρατά σε αυτό το σημείο το κινητό του τηλέφωνο για να ειδοποιήσει την αστυνομία και δέχεται κλωτσιά.

Τέσσερα άτομα έχουν μπει μπροστά από τον οδηγό που βρίσκεται εκτός εαυτού, με τον ίδιο να επιστρέφει σιγά – σιγά στο δικό του αυτοκίνητο. Ο τέως Δήμαρχος Ραφήνας έχει ειδοποιήσει την αστυνομία, αλλά ο άντρας που τον τραυμάτισε από τα χτυπήματα είναι αποφασισμένος να μην περιμένει. Μπαίνει στο όχημα, κάνει για λίγο όπισθεν και πατάει γκάζι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο πολιτικός βρίσκεται μπροστά από το αυτοκίνητο και ζητά από τον οδηγό που του είχε επιτεθεί να περιμένει τους αστυνομικούς. Αυτό, όπως βλέπει κανείς στις εικόνες, λίγο έλειψε να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του, με το ασημί αυτοκίνητο να επιταχύνει και να χάνεται στους δρόμους της περιοχής.

«Ούτε τον έβρισα, ούτε του μίλησα»

«Ούτε τον άγγιξα, ήρθε επιθετικά πάνω στο αμάξι, ήταν σταματημένος πιο πριν, άμα δείτε το βίντεο και πέρασα χωρίς να τον ενοχλήσω δεξιά του να πάω να σταθμεύσω στο φανάρι, δεν υπήρχε δηλαδή κάποιος λόγος, ούτε τον έβρισα, ούτε του μίλησα. Ένας άνθρωπος τρελάθηκε, συμβαίνει. Μου είπε ότι είναι αστυνομικός, δεν ήταν προφανώς». Όπως ανέφερε ο κ. Μπουρνούς, όλα είχαν αρχίσει λίγα λεπτά πριν από αυτές τις εικόνες, για ασήμαντη αφορμή.

Παρά το γεγονός πως η πινακίδα του αυτοκινήτου φαίνεται στο βίντεο, όπως και το πρόσωπο του οδηγού που επιτέθηκε στον Βαγγέλη Μπουρνού, ο ίδιος δεν έχει εντοπισθεί, μέχρι στιγμής. «Έχει γίνει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα, έχει γίνει καταγγελία στην τροχαία, έχει επιληφθεί η ομάδα ΔΙΑΣ», επεσήμανε ακόμη ο τέως Δήμαρχος Ραφήνας.

«Ο οδηγός μού συστήθηκε ως αστυνομικός»

Ο Βαγγέλης Μπουρνούς αρχικά τόνισε ότι είναι καλά στην υγεία του και φέρει μόνο κάποιες αμυχές πάνω του από την επίθεση που δέχθηκε, μιλώντας στο MEGA. Όπως σημείωσε ο πρώην Δήμαρχος, δεν γνώριζε τον οδηγό του άλλου ΙΧ που τού επιτέθηκε και ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε πρότερη οδική συμπλοκή μεταξύ τους.

«Μου είπε “γιατί με προσπεράσατε από δεξιά, είμαι αστυνομικός βγες έξω”. Του είπα δείξε μου την ταυτότητά σου και μόλις του είπα αυτά άρχισε να κλωτσάει το αμάξι και να φεύγει». Παράλληλα, ο κ. Μπορνούς τόνισε ότι με την βία δεν λύνονται ποτέ τα προβλήματα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή