Σχιστό: Νέα καταγγελία για βεβήλωση νεκρού - «Βγάλαμε τη γιαγιά και λείπανε τα χρυσά της δόντια»

Νέα καταγγελία για βεβήλωση νεκρού - «Βγάλαμε τη γιαγιά και λείπανε και τα χρυσά και τα φυσικά της δόντια»
Σχιστό: Νέα καταγγελία για βεβήλωση νεκρού - «Βγάλαμε τη γιαγιά και λείπανε τα χρυσά της δόντια»
3'

Οι συγγενείς που παρέστησαν στην εκταφή της πολυαγαπημένης τους γιαγιάς δεν πίστευαν αυτό που αντίκρισαν.

Κανείς από τους συγγενείς που έδωσαν το παρών στην εκταφή της πολυαγαπημένης τους γιαγιάς δεν ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει το μακάβριο θέαμα που αντίκρισαν όταν άνοιξε ο τάφος.

Τo Mega μετά το ανατριχιαστικό περιστατικό συμβάν στην Καλαμάτα αποκάλυψε μία ακόμη ανατριχιαστική υπόθεση. Η εγγονή της θανούσας, αποκαλύπτει πως κάποιος είχε αφαιρέσει όλα τα χρυσά δόντια της γυναίκας, ακόμα και τα φυσικά.

«Τον Γενάρη του ’23 ήταν η εκταφή της γιαγιάς μου. Όταν λοιπόν την βγάλαμε, είδαμε ότι στο στόμα της δεν υπήρχαν όχι μόνο τα χρυσά που είχε και είχε αρκετά, δεν είχε ένα-δύο δόντια, είχε μέχρι και γέφυρες χρυσές. Λείπανε και τα φυσικά δόντια όλα και τα χρυσά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η οικογένεια της νεκρής τα έχασε. Δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να καλέσουν τους υπεύθυνους στο νεκροταφείο και αμέσως μετά να καλέσουν την αστυνομία.

«Πάθαμε πλάκα όταν το είδαμε γιατί ήταν και η μητέρα μου, ο θείος μου, τα παιδιά της και φωνάξαμε τους υπεύθυνους, ανήξεροι όλοι. Φωνάξαμε την Άμεση Δράση κατευθείαν για να καταγραφεί το περιστατικό, κάναμε καταγγελία και μας είπαν να κάνουμε μήνυση κατά αγνώστου και τότε το κάναμε», συμπλήρωσε.

Η οικογένεια επικοινώνησε με το γραφείο τελετών, οι οποίοι τους απάντησαν πως δεν είχαν ιδέα για κάποια τέτοια ενέργεια.

«Όταν βλέπεις τη γιαγιούλα και να σκέφτεσαι ότι την ξεδοντιάζανε την ώρα που είχε φύγει είναι πάρα πολύ άσχημο. Δεν αγγίζεις έναν νεκρό, ο νεκρός πρέπει να θάβεται ατόφιος», εξήγησε η εγγονή.

Εντύπωση προκαλεί στην οικογένεια ότι πέρα από τα χρυσά, είχαν αφαιρέσει και όλα τα υπόλοιπα δόντια της γυναίκας.

«Τα μέταλλα τα κυνηγάνε πολύ, πόσω μάλλον το χρυσό. Τα χρυσά; Πολύ κέρδος. Πάρα πολύ κέρδος. Το μισό της στόμα ήταν χρυσά δόντια και όταν έγινε η εκταφή δεν υπήρχε ούτε ένα. Και το χρυσό δεν είναι κάτι που λιώνει, δεν είναι κάτι που αλλοιώνεται, ατόφιο μένει».

Η εγγονή της θανούσας μάλιστα έκανε λόγο για ένα καλοστημένο κύκλωμα εμπορίας που αποφέρει τεράστια κέρδη.

«Καθαρά εμπορία. Δεν είχα δει στον τάφο κάποια φθορά. Στο νοσοκομείο παίζεται το όλο θέμα; Στα γραφεία τελετών; Δεν μπορώ να ξέρω. Σίγουρα υπάρχει εμπορία κάπου», σημείωσε.

Στο μεταξύ η οικογένεια ακόμη δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη στο αγαπημένο τους πρόσωπο. «Δεν θέλω να φανταστώ πώς την ξεδοντιάσανε τη γυναίκα, γιατί δεν υπήρχε ούτε φυσικό δόντι και δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι, γιατί αυτό είναι βεβήλωση νεκρού», τόνισε η εγγονή της θανούσας.

Τα παιδιά και τα εγγόνια της γυναίκας αναζητούν απαντήσεις, με την έρευνα των Αρχών να συνεχίζεται για το μυστήριο με τα χρυσά δόντια.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή