Απάντησε ο Αντώνης Ρέμος για τη φοροδιαφυγή: «Θα αποτινάξω κάθε μομφή σε βάρος μου»

«Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου», απαντά ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος για την υπόθεση φοροδιαφυγής.
2'

Οι δικηγόροι του Αντώνη Ρέμου, που εμπλέκεται σε μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής, σε ανακοίνωσή τους, που είναι στο πρώτο ενικό, αναφέρουν ότι ο ίδιος δεν κλήθηκε ποτέ για εξηγήσεις και ότι... κακώς διέρρευσε στα ΜΜΕ μια απόρρητη δικονομική διαδικασία, που τον εκθέτουν.

Όπως αναφέρεται επίσης, θα αποτινάξει κάθε μομφή σε βάρος του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση, δια των πληρεξουσίων δικηγόρων του, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

«Με λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα οτι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου , επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής. Η λύπη μου ειναι απόρροια οτι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία ,και έτσι με εκθέτουν, η δε απορία μου συνίσταται στο οτι ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν οτι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή.

Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου».

Φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ

Σοβαρές υπόνοιες για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και αντίστοιχου ύψους ξέπλυμα μαύρου χρήματος εντόπισε σε πόρισμα της η Αρχή κατά της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες ερευνώντας εταιρία πασίγνωστου τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου που δεν φέρεται όμως να έχει αντικείμενο το θέαμα αλλά άλλες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αρχή για το Ξέπλυμα έπειτα από πολύμηνη έρευνα προχώρησε σε δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του τραγουδιστή, προσωπικών λογαριασμών, λογαριασμών της επίμαχης εταιρίας, σκαφών αλλά και θυρίδων -εφόσον βρεθούν-, έως το ποσό του 1,5 εκ ευρώ.

Ειδική μνεία φέρεται να γίνεται στο πόρισμα στις χαμηλές φορολογικές δηλώσεις του δημοφιλούς τραγουδιστή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται την τελευταία πενταετία να καταθέτε δηλώσεις περίπου 50.000 ευρώ ετησίως. Το ύψος του ποσού χτύπησε «καμπανάκι» στους ελεγκτές αφού θεωρείται ιδιαιτέρως χαμηλό για τέτοιου βεληνεκούς καλλιτέχνη, από τους δημοφιλέστερους της χώρας με άκρως επιτυχημένες νυχτερινές εμφανίσεις και συναυλίες σε κοσμικά μέρη που συγκεντρώνουν κάθε χρόνο επιχειρηματίες, πρόσωπα του καλλιτεχνικού κόσμου και όχι μόνο.

Ο φάκελος με το πόρισμα της Αρχής και τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι ελεγκτές έχει παραδοθεί εδώ και περίπου ένα μήνα στον οικονομικό εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες διενεργεί έρευνα για την υπόθεση. Μάλιστα, φαίνεται πως η έρευνα δεν αφορά μόνο το πρόσωπο του τραγουδιστή αλλά θα επεκταθεί και σε συνεργάτες του.

Σχετικές ειδήσεις