Οι Παρασκευές μετά τη δουλειά έχουν άρωμα Κυκλάδων και… SEAJETS

Μπορεί η καλοκαιρινή άδεια να είναι (λίγο) μακριά, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλες και όλοι έχουμε διάθεση διακοπών -φαίνεται, άλλωστε, και από τις συζητήσεις με τους συναδέλφους στο γραφείο ή ακόμη και από το γεγονός πως αναζητάμε συνεχώς αφορμές να μην επιστρέψουμε στο σπίτι.

Οι Παρασκευές μετά τη δουλειά έχουν άρωμα Κυκλάδων και… SEAJETS
3'

Απογευματινό μπάνιο (αν έχουμε την τύχη να μένουμε σχετικά κοντά σε θάλασσα), ταινία σε θερινό κινηματογράφο, συναυλία, έξοδος στο αγαπημένο μας μαγαζί με αυλή/ταράτσα είναι οι πιο συνηθισμένες επιλογές μας, για να καθυστερήσουμε την επιστροφή μας «εντός».

Όμως, φέτος, θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό -σε πόσες συναυλίες να πάμε;- που να θυμίζει όντως διακοπές. Και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να πάμε σε ένα κοντινό κυκλαδίτικο νησί κάποιο Σαββατοκύριακο πριν πούμε «αντίο» στο γραφείο για το καλοκαίρι. Αν μπορούμε, δε, να δουλέψουμε έστω μια μέρα εξ’ αποστάσεως, μπορούμε να επιλέξουμε και ένα νησί των Κυκλάδων που βρίσκεται λιγότερο από 5 ώρες από τον Πειραιά.

Ό,τι και να επιλέξουμε, η SEAJETS, η εταιρεία με τον μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου, έχει εντάξει στον προγραμματισμό της απογευματινά δρομολόγια και έτσι, μπορούμε να φύγουμε την Παρασκευή αμέσως μετά τη δουλειά, να κατευθυνθούμε στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας και να επιβιβαστούμε στο Champion Jet 1 με προορισμό…

Κυκλάδες μέσα σε 3 ώρες

Η Σύρος είναι ιδανική για ένα Σαββατοκύριακο που θέλουμε να έχει άρωμα Κυκλάδων. Με το Champion Jet της SEAJETS επιβιβαζόμαστε σε 2 ώρες και 20 λεπτά στο αρχοντικό νησί που χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακά νεοκλασικά, όπως το Δημαρχείο και παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια, μαρμάρινες πλατείες και όμορφες παραλίες. Και, φυσικά, γευστικά παραδοσιακά γλυκά όπως τα περίφημα λουκούμια και οι χαλβαδόπιτες.

Λίγο πιο μακριά, σε 3 ώρες, βρίσκεται η Μύκονος, το νησί των Κυκλάδων με την κοσμοπολίτικη αύρα, την αίγλη, τα βραβευμένα εστιατόρια και τις μαγευτικές παραλίες. Εκεί, επιλέγουμε τα Ματογιάννια, το κεντρικό σοκάκι του νησιού, για την έξοδό μας και τους Μύλους στη Μικρή Βενετία για να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα στο Αιγαίο.

seajets-1.jpg

Κυκλάδες σε λιγότερο από 5 ώρες

Αν έχουμε τη δυνατότητα να παρατείνουμε κατά μία βραδιά την εξόρμησή μας, μπορούμε να πάμε στην Πάρο, καθώς η SEAJETS μάς μεταφέρει εκεί σε 3 ώρες και 55 λεπτά. Εκεί συνδυάζουμε τη χαλάρωση με τη διασκέδαση, αλλά και τον πολιτισμό.

Ένα μπάνιο στις Κολυμπήθρες, μια βόλτα στην Παροικιά και μια επίσκεψη στην Παναγία Εκατονταπυλιανή, έναν από τους πιο σημαντικούς παλαιοχριστιανικούς ναούς στη χώρα μας, αρκούν για να επιστρέψουμε με άλλον αέρα στην πόλη και το γραφείο.

NAXOS.jpg

Αν, πάλι, αναζητάμε παραλίες με κρυστάλλινα νερά, γραφικά χωριά και γευστικά τοπικά προϊόντα, η Νάξος βρίσκεται 4 ώρες και 35 λεπτά μακριά από το λιμάνι του Πειραιά. Άλλωστε, είναι δύσκολο να αντισταθούμε στον παραδοσιακό χαρακτήρα της Απειράνθου, στην παραλία του Άγιου Προκόπη με τα διάφανα νερά και τη χοντρή άμμο.

Ταξιδεύοντας όπως ποτέ άλλοτε

Όποιον προορισμό από τους παραπάνω και να επιλέξουμε, το μόνο σίγουρο είναι ότι το Champion Jet 1 της SEAJETS είναι μονόδρομος. Και αυτό, γιατί με αυτό το ταχύπλοο, όπως και τα υπόλοιπα που ανήκουν στον στόλο της εταιρείας, απολαμβάνουμε το ταξίδι με απαράμιλλη ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια για να φτάσουμε πιο γρήγορα από κάθε φορά στο αγαπημένο μας νησί. Αργεί η Παρασκευή;

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της SEAJETS, να τηλεφωνήσετε στο 210 710 7 710 ή να απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή