Δολοφονία τοπογράφου: Τον σκότωσαν με δύο όπλα - Μηνύσεις ετοιμάζει η οικογένεια

Δολοφονία στο Ψυχικό: Νέες αποκαλύψεις για το συμβάν αναφέρουν ότι με δύο διαφορετικά όπλα ο δολοφόνος γάζωσε τον 54χρονο
Δολοφονία τοπογράφου: Τον σκότωσαν με δύο όπλα - Μηνύσεις ετοιμάζει η οικογένεια
3'

Νομικά θα κινηθεί η οικογένεια του δολοφονημένου τοπογράφου κατά όσων σπιλώνουν την μνήμη του, όπως αναφέρει.

Την ίδια στιγμή νέες αποκαλύψεις για το συμβάν αναφέρουν ότι με δύο διαφορετικά όπλα ο δολοφόνος γάζωσε τον 54χρονο.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του τοπογράφου

Στην αντεπίθεση πέρασε η οικογένεια του δολοφονημένου τοπογράφου για όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα.

Όπως ανέφερε νωρίτερα το Mega, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του θύματος ζητάει να σταματήσουν οι αναφορές στα ΜΜΕ με υπονοούμενα. «Ο άνθρωπος μας ήταν καθόλα νόμιμος», λέει η οικογένεια και προσθέτει ότι όλα όσα ακούγονται θέλουν να πλήξουν την τιμή του. «Καλούμε την ΕΛ.ΑΣ να εξιχνιάσει τη δολοφονία ενός άριστου επιστήμονα και οικογενειάρχη», τονίζει.

Η χήρα του Παναγιώτη Στάθη, τα παιδιά και οι γονείς του, κάνουν λόγο για ισχυρισμούς τερατώδους ανακρίβειας και αδιανόητα ψεύδη που αγγίζουν τα όρια αθλιότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας του τοπογράφου μέσω δικηγόρου αναφέρει:

Δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι διάφοροι δημοσιογράφοι και «καλεσμένοι» τους, συνεχίζουν να σπιλώνουν τη μνήμη του συζύγου και πατέρα μας Παναγιώτη Στάθη με αδιανόητα ψεύδη που αγγίζουν τα όρια της αθλιότητας.

Τις μέρες που ακολούθησαν την άνανδρη δολοφονία του, έχουν ειπωθεί ή υπονοηθεί ισχυρισμοί τερατώδους ανακρίβειας: ενδεικτικά, ότι δήθεν είχε κερδίσει τεράστια χρηματικά ποσά σε τυχερά παιχνίδια, ότι δήθεν είχε ξαφνικά αλλάξει οικονομικό επίπεδο, ότι δήθεν πούλησε έκταση με τίμημα δεκάδων εκατομμυρίων, ότι δήθεν είχε κάνει τις τεχνικές εκθέσεις για πολύκροτη υπόθεση κ.α.

Όλα τα ανωτέρω είναι απολύτως ψευδή, ενώ η μόνη αλήθεια είναι ότι η επαγγελματική και κοινωνική ζωή του δολοφονηθέντος συζύγου και πατέρα μας υπήρξε απολύτως σύννομη και άμεμπτη και όσες αναφορές γίνονταν σε αυτόν, γίνονταν αποκλειστικά με θετικό πρόσημο. Το ήθος και η ακεραιότητά του γνώριζαν καθολικής αναγνώρισης όπου δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και κοινωνικά.

Εντούτοις, κάποιοι για να κερδίσουν τα δεκαπέντε λεπτά ευτελούς δημοσιότητάς τους, ή εξυπηρετώντας άλλες σκοπιμότητες, δεν σεβάστηκαν ούτε τη μνήμη του, ούτε την οδύνη μας.

Εμείς, η οικογένειά του, η χήρα του, τα παιδιά του και οι γονείς του δεν θα ανεχτούμε την παραμικρή υπόνοια σπίλωσης της μνήμης του Παναγιώτη Στάθη και για αυτό ήδη κινούμαστε νομικά κατά όσων δεν την σεβάστηκαν.

Έρευνα από την Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος

Σημειώνεται πάντως ότι στο κάδρο των ερευνών της Αρχής για το Ξέπλυμα μπήκε η οικονομική δραστηριότητα του 54χρονου τοπογράφου που δολοφονήθηκε έξω από το γραφείο του σε κεντρικό σημείο στο Ψυχικό.

Η Αρχή ερευνά όχι μόνο προσωπικές εταιρείες που διέθετε το θύμα, αλλά και όλων των συνεργαζόμενων οντοτήτων και φυσικών προσώπων που είχαν σχέση συνεργασίας με τον 54χρονο, σε μια προσπάθεια να συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή