Αμοργός: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του Αμερικανού τουρίστα

Η ανάρτηση της συντρόφου του Αμερικανού τουρίστα μετά τη συνομιλία της με το ζευγάρι που είδε για τελευταία φορά τον 59χρονο στην Αμοργό
1'

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Αμοργό με την εξαφάνιση του 59χρονου Αμερικανού τουρίστα, Άλμπερτ Κάλιμπετ, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν πριν από 24 ημέρες. Την ίδια ώρα, προκύπτουν νέα στοιχεία στην όλη υπόθεση, καθώς φαίνεται τελικά να μην πήρε το μονοπάτι που ερευνούσαν αρχικά.

Κάτι τέτοιο ισχυρίστηκε η σύντροφος του 59χρονου, η Ντέμπι Λεσέιν που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αμοργό. Ειδικότερα, όπως αναφέρει στην ανάρτησή της στην ομάδα Amorgos στο Facebook βρήκε και συνομίλησε με το ζευγάρι που είδε για τελευταία φορά τον αγαπημένο της.

«Είχα μια συζήτηση με το ζευγάρι που είδε και μίλησε με τον Albert στην πεζοπορία του περίπου στις 10:50 π.μ. Μου είπαν ότι ο Albert δεν ήθελε να πάει στη Χώρα, ήθελε να ταξιδέψει στο μονοπάτι 8 για τα Κατάπολα. Αυτό είναι το μονοπάτι που πίστευα ότι κινήθηκε ο Albert, αλλά το ζευγάρι είπε ότι εκείνος έστριψε αριστερά προς τη Χώρα, αναζητώντας το μονοπάτι 8 και αυτό μετέφεραν στις Αρχές» έγραψε η ίδια.

Δεν ήταν ταλαιπωρημένος

Όπως λέει η σύντροφος του εξαφανισμένου τουρίστα ο 59χρονος μπορεί να έστριψε προς τη Χώρα, όμως πιο κάτω θα μπορούσε να ξαναμπεί στο μονοπάτι 8, μετά από ένα ζιγκ ζαγκ που κάνει ο δρόμος, και να πάει προς Κατάπολα.

Σύμφωνα με το ζευγάρι που του μίλησε ο 59χρονος δεν ήταν ταλαιπωρημένος από τη ζέστη και είχε μαζί του νερό.

Σχετικές ειδήσεις