Ανατροπή με τον κρεμασμένο φοιτητή στα Σπάτα - Ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία

Καθοριστική ήταν η έκθεση του τεχνικού συμβούλου του πατέρα, ιατροδικαστή Χαράλαμπου Κούτση
Ανατροπή με τον κρεμασμένο φοιτητή στα Σπάτα - Ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία
2'

Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του 19χρονου φοιτητή Νικόλα Ντουρτουρέκα στα Σπάτα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του anikolouli.gr, η εισαγγελέας που έχει αναλάβει την έρευνα διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας παραπέμποντας το θέμα στην υποδιεύθυνση Δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η δικαστική λειτουργός έλαβε υπόψιν της τα ως τώρα στοιχεία και συσχέτισε τις δικογραφίες που είχαν προκύψει τόσο από την μήνυση του πατέρα του 19χρονου όσο και της μητέρας του άτυχου φοιτητή.

Η εξέλιξη αυτή δείχνει ότι ο θάνατος του άτυχου νέου που βρέθηκε κρεμασμένος από πόμολο ντουλάπας στο δωμάτιο του με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα, δεν είναι αυτοχειρία συμπέρασμα στο οποίο είχε καταλήξει η προανάκριση που διενεργήθηκε από το τοπικό αστυνομικό τμήμα Σπάτων.

Καθοριστική ήταν η έκθεση του τεχνικού συμβούλου του πατέρα, ιατροδικαστή Χαράλαμπου Κούτση, σύμφωνα με την οποία το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας είναι εξαιρετικά δύσκολο ως απίθανο ενώ σημαντικό ρόλο εκτιμάται ότι έπαιξε και η έκθεση της εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ στην οποία αναφέρεται ότι στις χειρόγραφες σημειώσεις του άτυχου φοιτητή, έχει εντοπιστεί διαφορετική γραφή.

Τι ζητά ο πατέρας

Ο πατέρας του άτυχου νέου, στη μήνυση που έχει υποβάλει από τις 17 Μαΐου, ζητά άρση τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διασαφηνιστεί ποια κινητά βρίσκονταν στο σπίτι την ημέρα του θανάτου πρώτού αυτά τα δεδομένα χαθούν αν δεν έχουν ήδη απολεσθεί.

Ζητά να γίνει αναπαράσταση του σκηνικού του απαγχονισμού παρουσία ειδικού πραγματογνώμονα ιατροδικαστή και να καταθέσουν σημαντικά για την υπόθεση πρόσωπα που δεν έχουν κληθεί ακόμη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή