Αντώνης Ρέμος: «Ψέμα ότι δήλωνε 50.000 ευρώ» - Η αποκάλυψη του δικηγόρου του για την φοροδιαφυγή

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία εμπλέκεται ο Αντώνης Ρέμος 
Αντώνης Ρέμος: «Ψέμα ότι δήλωνε 50.000 ευρώ» - Η αποκάλυψη του δικηγόρου του για την φοροδιαφυγή
1'

Δηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day» έκανε ο δικηγόρος του Αντώνη Ρέμου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με αφορμή την υπόθεση φοροδιαφυγής, στην οποία εμπλέκεται ο τραγουδιστής.

Δημητρακόπουλος για Ρέμο: «Η πληροφορία ότι δήλωνε 50.000 ευρώ δεν είναι ακριβής»

«Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. Ο έλεγχος που έγινε στον γνωστό τραγουδιστή γίνεται σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες αυτής της χώρας… » ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Πριν γίνει η δέσμευση, ή αφού γίνει, πριν διαπομπεύσουμε τον οποιονδήποτε πολίτη δημόσια, θα πρέπει να τον καλέσει η αρχή ξεπλύματος, και να τον ρωτήσει, να του ζητήσει εξηγήσεις… Ένα μέτρο τόσο επαχθές δε πρέπει να παίρνεται. Επίσης, πως διαρρέεται ένα όνομα τόσο εύκολα… Σας λέω κατηγορηματικά ότι η πληροφορία ότι δήλωνε 50.000 δεν είναι ακριβής. Είναι μια διαρροή που έχει σκοπό τη διαπόμπευση του συγκεκριμένου καλλιτέχνη» ανέφερε σε άλλο σημείο ο δικηγόρος του Αντώνη Ρέμου.

«Είναι από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που έχει ελεγχθεί από τις φορολογικές αρχές επανειλημμένως και είναι συνεπέστατος στις υποχρεώσεις του» τόνισε σε άλλο σημείο ο γνωστός δικηγόρος.

«Είναι πολύ στεναχωρημένος διότι αιφνιδιάστηκε από τη δέσμευση αλλά και για τη διαρροή του ονόματός του. Από την άλλη, είναι σίγουρος για την αθωότητά του» κατέληξε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή