Αντώνης Ρέμος: Στο στόχαστρο των ελεγκτικών Αρχών άλλοι δυο τραγουδιστές για φοροδιαφυγή

«Μας λένε όμως ότι είναι πολύ ηχηρά πρόσωπα» ανέφεραν σε εκπομπή του ΑΝΤ1
1'

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής και ξέπλυμα χρήματος από τον πασίγνωστο τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο. Ο ίδιος απαντά μέσω των δικηγόρων του πως δεν έχει διαπράξει φοροδιαφυγή.

Πιο συγκεκριμένα, έρευνα διενεργείται από τον Οικονομικό Εισαγγελέα και ο ίδιος δεν είναι ο μόνος που έχει μπει στο στόχαστρο της συγκεκριμένης Αρχής, αφού ελέγχονται και άλλα γνωστά πρόσωπα σύμφωνα με ρεπορτάζ εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Υπάρχει πληροφορία ότι στο στόχαστρο της συγκεκριμένης αρχής είναι και άλλα δημόσια λαμπερά πρόσωπα», αναφέρθηκε χαρακτηριστικα στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Πρόκειται για δυο πολύ γνωστούς τραγουδιστές, αντίστοιχου βεληνεκούς (σ.σ. με τον συνάδελφό τους που ελέγχεται) και ένα πολύ γνωστό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης. Οι πληροφορίες λένε, από τις ελεγκτικές Αρχές, ότι ξεκίνησε ένας έλεγχος πριν από τρεις μήνες, έχουν μπει όλα τους τα φορολογικά στοιχεία στο μικροσκόπιο και αναμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Μας λένε όμως ότι είναι πολύ ηχηρά πρόσωπα, αντιλαμβάνεστε δεν μπορούμε να πούμε τα ονόματά τους και θα εκπλαγούμε», είπαν στη συνέχεια.