Λασίθι: «Μόλις κατάλαβε ότι πέτυχε τον 36χρονο σφαίρα, ούρλιαζε» αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας

«Ο 32χρονος πυροβολούσε με το όπλο και, όπως ερχόταν ο μπατζανάκης του, τον βλέπω να πέφτει», αναφέρει στο MEGA αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας στο Λασίθι 
Λασίθι: «Μόλις κατάλαβε ότι πέτυχε τον 36χρονο σφαίρα, ούρλιαζε» αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας
Cretalive
2'

«Μόλις κατάλαβε ότι τον πέτυχε σφαίρα, ούρλιαζε, τράβαγε τα μαλλιά του...». Αυτό αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας στο Λασίθι, όταν σε γλέντι στο Οροπέδιο Καθαρού, ένας 36χρονος έχασε τη ζωή του από μπαλωθιές που έριξε ο 32χρονος μπατζανάκης του.

Μια σφαίρα από τις μπαλωθιές πέτυχε τον άτυχο 36χρονο, καθώς γυρνούσε από την τουαλέτα. Το θύμα έπεσε ξαφνικά κάτω και όλοι θεώρησαν πως ζαλίστηκε λόγω του αλκοόλ.

Ο αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο MEGA, τόνισε: «Τα παιδιά ήταν στην αυλή. Έτρωγαν, έπιναν και είχαν μουσική. Έπαιζαν μπαλωθιές. Είχαν πιει πάρα πολύ. Το θύμα, λίγο πριν γίνει το μοιραίο, πήγε τουαλέτα πίσω από το σπίτι. Ο 32χρονος πυροβολούσε με το όπλο και, όπως ερχόταν ο μπατζανάκης του, τον βλέπω να πέφτει. Εκείνη την ώρα άλλοι τραγουδούσαν, άλλοι μιλούσαν και κανείς δεν πρόσεξε τον 36χρονο να πέφτει».

Συνεχίζοντας ο αυτόπτης μάρτυρας είπε: «Εκείνη τη στιγμή έπαιξε τρεις ή τέσσερις. Νομίζω καθόταν, τράβηξε το πιστόλι του με το ένα χέρι, σηκώθηκε όρθιος και έριχνε με το χέρι πάνω. Το θύμα ήταν λίγα μέτρα μακριά. Δεν ξέρω πώς τον πέτυχε. Μήπως βρήκε η σφαίρα στο δέντρο που έχουμε στην αυλή… Μόλις συνειδητοποίησε το παιδί ότι τον πέτυχε τράβαγε τα μαλλιά του, φώναζε, ούρλιαζε».

«Τρέχω και βλέπω το παιδί να έχει πέσει και να είναι ξάπλα στο έδαφος. Εγώ νόμιζα ότι έπεσε επειδή ήταν πιωμένος. Τον σήκωσα στο πλάι και είδα αίμα στο χέρι μου. Φώναξα: “Βοήθεια παιδιά! Σταματήστε. Τρέχει αίμα. Έχει χτυπηθεί». Τον σήκωσαν και τον βάλανε στην καρότσα να τον πάνε στο νοσοκομείο. Άρχισε να χάνει πολύ αίμα”», επισήμανε ο αυτόπτης μάρτυρας

Στη συνέχεια ο δικηγόρος του κατηγορουμένου αναφέρθηκε στην αδελφική σχέση που είχαν αναπτύξει οι δυο άνδρες: «Δεν τσακώθηκαν. Ήταν αγαπημένοι. Τραγουδούσαν και περνούσαν καλά. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν έγινε κάτι εσκεμμένα. Προσπαθούσαν να κόψουν έναν σπάγγο με το πιστόλι και ρίχνανε μπαλωθιές στον αέρα. Πυροβολούσε πάντα με το χέρι πάνω.

Οι δύο αδελφές βιώνουν ένα πόνο δικό τους. Η σύζυγος του κατηγορούμενου και του δράστη νιώθει μεγάλη συντριβή».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή