Η πρώτη αντίδραση της Φανής Χαλκιά για την έκρηξη στο beach bar: Ξεκίνησε μικρός πόλεμος

H Φανή Χαλκιά αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του συζύγου της 
2'

Καταγγελτική εμφανίστηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας, Φανή Χαλκιά, μέσω Instagram, σχετικά στην έκρηξη που προκλήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Στούπα στο beach bar του συζύγου της στην παραλία της Καλογριάς.

«Ξεκίνησε ένας μικρός πόλεμος από όταν τα ετοιμάζαμε, βάζοντας φωτιά (ένας τύπος με full face), και τώρα, προσπαθώντας να μας τινάξουν στον αέρα, όταν πραγματικά δεν έχουμε πειράξει κανέναν άνθρωπο», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα συνεχίζεται.. Στις 5 Νοεμβρίου, ο άντρας μου υπέστη ρήξη ανευρύσματος. Το σοκ ήταν τεράστιο αλλά η πίστη μου στη δύναμή του και στο Θεό πολύ μεγάλη. Τελικά είχα δίκιο και από χτες ο άντρας μου βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης.

Από νωρίς ξεκίνησαν οι ψίθυροι στη Μάνη ότι τα δυο beach bar που διατηρεί δεν θα ανοίξουν φέτος. Εγώ, ως όφειλα (όπως ένιωθα) προς τον Λούη και προς τα δυο αγοράκια μου που λατρεύουν την παραλία της Καλόγριας στη Μεσσηνιακή Μάνη, φυσικά και τα λειτουργώ.

Δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ ποιος δεν θέλει να είμαστε εκεί και ξεκίνησε ένας μικρός πόλεμος από όταν τα ετοιμάζαμε, βάζοντας φωτιά (ένας τύπος με full face), και τώρα, προσπαθώντας να μας τινάξουν στον αέρα, όταν πραγματικά δεν έχουμε πειράξει κανέναν άνθρωπο.

Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ποιος άνθρωπος θα μπορούσε να προσπαθήσει να κάνει κακό σε μια γυναίκα που προσπαθεί να ζει τα παιδιά της, με τον άντρα της σε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Εμπιστεύομαι την Ελληνική Αστυνομία και περιμένω να βρει τον ένοχο..

Εγώ θα συνεχίζω να παλεύω για τους τρεις άντρες της ζωής μου μόνο με αγάπη»

Υπενθυμίζεται, ότι τα ξημερώματα μια δυνατή έκρηξη αναστάτωσε τη Στούπα, αφού εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός σε Beach Bar στην παραλία της Καλογριάς.

Το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα. Έχουν προκληθεί ζημιές στο κατάστημα που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Σχετικές ειδήσεις