Επεισοδιακή μετακόμιση γαι ζευγάρι στο Βόλο: Άνδρας τους κυνηγούσε με μαχαίρι

Από το περιστατικό σηκώθηκε στο πόδι όλη η γειτονιά
Επεισοδιακή μετακόμιση γαι ζευγάρι στο Βόλο: Άνδρας τους κυνηγούσε με μαχαίρι
1'

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα (5/7) το μεσημέρι στο κέντρο του Βόλου, όταν ένας άνδρας με μαχαίρι κυνηγούσε ζευγάρι που εκείνη την ώρα μετακόμιζε.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, το περιστατικό σημειώθηκε σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κοραή με Αναλήψεως, με τη γειτονιά να σηκώνεται στο πόδι από τις φωνές, με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσουν δυνάμεις της Αστυνομίας.

Στη συνέχεια, ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι τοξικομανής που διαμένει σε υπόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας, κλειδαμπαρώθηκε στο σπίτι, με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν περικυκλώσει τους γύρω δρόμους προκειμένου να μην φύγει και να προχωρήσουν άμεσα στη σύλληψη του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι αστυνομικοί χτυπούσαν τη πόρτα του διαμερίσματός του και δεν έβγαινε. Μετά πήγαν στην οδό Κοραή για να μην βγει από το παράθυρο και έμεινε η αστυνομία στο σημείο μέχρι να φύγουν οι ένοικοι που μετακομίζουν, για να μην βγει από το υπόγειο και τους επιτεθεί εκ νέου.

Οι αστυνομικοί παρέμειναν στο σημείο και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της μετακόμισης αποχώρησαν, χωρίς να συλλάβουν τελικά τον τοξικομανή ο οποίος παρέμεινε κλειδαμπαρωμένος στο διαμέρισμά του, αφού το ζευγάρι δεν επιθυμούσε να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή