Ιεράπετρα: Θρήνος και «βουβός» πόνος στην κηδεία του 36χρονου Γιώργου

Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς οδήγησαν τον 36χρονο Γιώργο Νταγιάκο στην τελευταία του κατοικία
Ιεράπετρα: Θρήνος και «βουβός» πόνος στην κηδεία του 36χρονου Γιώργου
2'

Ανείπωτος θρήνος, στο τελευταίο αντίο του 36χρονου Γιώργου Νταγιάκου, που έχασε την ζωή του το βράδυ της Τετάρτης (3/7) κατά τη διάρκεια γλεντιού από σφαίρα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια άσκοπων πυροβολισμών. Η κηδεία τελέστηκε σις 5:30 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας, στο Λασίθι.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην κηδεία του 36χρονου, ενώ δακρυσμένα μάτια και «βουβός» πόνος επικρατούσε μέσα και έξω από τον Ιερό Ναό.

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση του θανάτου του 36χρονου αγρότη-κτηνοτρόφου Γιώργου Νταγιάκου έπεσε σαν κεραυνός στην κοινωνία της Ιεράπετρας. Σημειώνεται ότι ο αδικοχαμένος 36χρονος αφήνει πίσω του ορφανό από πατέρα ένα τετράχρονο αγοράκι.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από την κηδεία του 36χρονου:

«Κανείς δεν κατάλαβε ότι τον πέτυχε σφαίρα»

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε μιλώντας στο Mega τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ στο γλέντι μετά από την κουρά των προβάτων, όταν ο 36χρονος έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς που έριχνε ο 32χρονος.

«Τα παιδιά ήταν στην αυλή. Τρώγανε, πίνανε, και είχαν μουσική. Παίζανε μπαλωθιές. Είχαν πιει πάρα πολύ. Το θύμα λίγο πριν γίνει το μοιραίο πήγε τουαλέτα πίσω από το σπίτι. Ο 32χρονος πυροβολούσε με το όπλο και όπως ερχόταν ο μπατζανάκης του τον βλέπω να πέφτει. Εκείνη την ώρα άλλοι τραγουδούσαν, άλλοι μιλούσαν και κανείς δεν πρόσεξε τον 36χρονο να πέφτει» ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:

Και πρόσθεσε: «Εκείνη τη στιγμή έπαιξε τρεις ή τέσσερις. Νομίζω καθόταν, τράβηξε το πιστόλι του με το ένα χέρι, σηκώθηκε όρθιος και έριχνε με το χέρι πάνω. Το θύμα ήταν λίγα μέτρα μακριά. Δεν ξέρω πώς τον πέτυχε. Μήπως βρήκε η σφαίρα στο δέντρο που έχουμε στην αυλή… Μόλις συνειδητοποίησε το παιδί ότι τον πέτυχε τράβαγε τα μαλλιά του, φώναζε, ούρλιαζε».

Σφαίρα από τις μπαλωθιές πέτυχε τον 36χρονο ενώ γυρνούσε από την τουαλέτα, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα: «Τρέχω και βλέπω το παιδί να έχει πέσει και να είναι ξάπλα στο έδαφος. Εγώ νόμιζα ότι έπεσε επειδή ήταν πιωμένος. Τον σήκωσα στο πλάι και είδα αίμα στο χέρι μου. Φώναξα: "Βοήθεια παιδιά! Σταματήστε. Τρέχει αίμα. Έχει χτυπηθεί". Τον σήκωσαν και τον βάλανε στην καρότσα να τον πάνε στο νοσοκομείο. Άρχισε να χάνει πολύ αίμα».

«Δεν τσακώθηκαν. Ήταν αγαπημένοι. Τραγουδούσαν και περνούσαν καλά. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν έγινε κάτι εσκεμμένα» κατέληξε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή