Χανιά: Νεαροί έκλεβαν τουρίστες σε χώρους στάθμευσης – Πώς δρούσαν

Οι τρεις νέοι φέρεται να αφαίρεσαν από πέντε τουρίστες προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 2.430 ευρώ και το  χρηματικό ποσό των 600 ευρώ
1'

Στη σύλληψη τριών νέων προχώρησαν την Παρασκευή (5/7) αστυνομικοί στα Χανιά για δύο υποθέσεις κλοπών και μια υπόθεση ληστείας σε περιοχές του δήμου Χανίων και του Πλατανιά.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, οι τρεις συλληφθέντες κατά το χρονικό διάστημα από 01 έως 5/7/2024 αφαίρεσαν από πέντε τουρίστες προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 2.430 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις νέοι εντόπιζαν τα θύματα τους τα οποία και στις τρεις περιπτώσεις ήταν τουρίστες οι οποίοι βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης και τα ακολουθούσαν σε χώρους στάθμευσης όπου πήγαιναν να πάρουν τα οχήματα τους.

Στην συνέχεια τους αφαιρούσαν κοσμήματα και χρήματα που είχαν μαζί τους. Μάλιστα σε μια εκ των περιπτώσεων αφαίρεσαν με βία χρήματα από το θύμα τους.

Τα θύματα έντρομα απευθύνθηκαν στις αστυνομικές αρχές και κατήγγειλαν τα περιστατικά με τους τρεις φερόμενους ως δράστες τελικά να συλλαμβάνονται χθες.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν ρολόγια χειρός και το χρηματικό ποσό των 315 ευρώ.