Λήμνος: Ασθενής έδειξε την ευγνωμοσύνη του στέλνοντας... 25 τυλιχτά στα επείγοντα νοσοκομείου

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο θέλησε ένας ασθενής που νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο του νησιού να δείξει την ευγνωμοσύνη του προς τους γιατρούς που τον περιέθαλψαν
Λήμνος: Ασθενής έδειξε την ευγνωμοσύνη του στέλνοντας... 25 τυλιχτά στα επείγοντα νοσοκομείου
1'

Με ένα τρόπο διαφορετικό θέλησε ένα άνδρας να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου στη Λήμνο που τον περιέθαλψε καθώς υπέφερε από έντονους κοιλιακούς πόνους.

Όπως αναφέρει το limnosreport.gr, ο άνδρας βρέθηκε στο νησί της Λήμνου προσκεκλημένος σε γάμο με σκοπό να παραμείνει λίγες μέρες ακόμα για προσωπική ευχαρίστηση. Ωστόσο η ευχαρίστηση των διακοπών του διακόπηκε από έντονους κοιλιακούς πόνους, που είχαν ως αποτέλεσμα την Τετάρτη (3/6) να οδηγηθεί στο νοσοκομείο, όπου γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό αντιμετώπισαν με επιτυχία το περιστατικό και μετά από λίγη ώρα ο άνδρας αποχώρησε για να επιστρέψει στο μέρος όπου διέμενε.

Ο ασθενής όμως προτού επιστρέψει στο διαμέρισμα του για να ξεκουραστεί από την ταλαιπωρία, έκανε στάση σε σουβλατζίδικο της πόλης και έστειλε 25 πίτες με γύρο στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου σε μια ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις υπηρεσίες τους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή