Δολοφονία στο Ψυχικό: Ο 44χρονος κατηγορούμενος είχε ταξιδέψει το Πάσχα στη Μύκονο

Σημαντική διάσταση για το έγκλημα στο Ψυχικό. Ο συλληφθείς κατηγορούμενος για τη δολοφονία του τοπογράφου είχε μεταβεί στη Μύκονο το Πάσχα.
Δολοφονία στο Ψυχικό: Ο 44χρονος κατηγορούμενος είχε ταξιδέψει το Πάσχα στη Μύκονο
1'

Σήμερα το απόγευμα (06/07), συνελήφθη ο 44χρονος ύποπτος για τη μαφιόζικη εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, την περασμένη Τρίτη. Οι αστυνομικοί είχαν προσαγάγει τον άνδρα από χθες το βράδυ.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο κατηγορούμενος πλέον 44χρονος είχε ταξιδέψει στη Μύκονο το Πάσχα και είχε συναντηθεί με πρόσωπο του νησιού.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ έχουν στραφεί σε Αθήνα και Μύκονο, με κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο «νησί των Ανέμων».

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν χθες στην προσαγωγή του 44χρονου -και εν τέλει τη σύλληψή του- μετά από αξιοποίηση βίντεο το οποίο δείχνει εκείνον να αφήνει την προσωπική του μηχανή σε κάποιο σημείο, να παίρνει τη μηχανή της εκτέλεσης, να κινείται προς το σημείο και στη συνέχεια να φεύγει από το Ψυχικό, να αφήνει τη μηχανή της εκτέλεσης, να καβαλάει τη δική του, να κάνει βόλτες στην περιοχή για να τον χάσουν οι αστυνομικοί από τις κάμερες και να φεύγει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή