Ομόνοια: Απίστευτη επίθεση από οδηγό ταξί σε 66χρονο με λαρυγγεκτομή

Ο 66χρονος υπέβαλε μήνυση στον οδηγό ταξί
Ομόνοια: Απίστευτη επίθεση από οδηγό ταξί σε 66χρονο με λαρυγγεκτομή
2'

Απίστευτη ήταν η συμπεριφορά ενός οδηγού ταξί σε βάρος ενός 66χρονου καρκινοπαθούς στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος ήθελε απλώς να πάει στο σπίτι του.

Πρόκειται για τον Σταμάτη Κουτσουπή, ο οποίος κατήγγειλε πως δέχθηκε επίθεση από τον οδηγό ταξί. Ο 66χρονος, βγαίνοντας από νοσοκομείο στην Πειραιώς, κατευθύνθηκε στην Ομόνοια για να πάρει ταξί και να επιστρέψει στο σπίτι του. Η λαρυγγεκτομή στην οποία έχει υποβληθεί, του έχει στερήσει την ομιλία και έδειξε σε οδηγό ταξί γραπτό σημείωμα που ανέφερε «ΗΣΑΠ Κάτω Πατησίων σας παρακαλώ».

Ο οδηγός επιχείρησε να τον αποφύγει, νομίζοντας πως είναι τουρίστας και του απάντησε πως δεν γνωρίζει πού βρίσκεται. Τότε ο 66χρονος άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού για να του δείξει το δεύτερο σημείωμα, το οποίο έγραφε «σας παρακαλώ, δεν είμαι καλά, θα σας δείξω εγώ πώς θα πάμε».

Επίθεση ταξιτζή σε 66χρονο - «Τον χτύπησε κι εξαφανίστηκε»

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός ταξί χτύπησε τον 66χρονο και μετά εξαφανίστηκε. Στη συνέχεια, ο κ. Κουτσουπής σηκώθηκε αβοήθητος από το έδαφος κι έσπευσε στο ΑΤ Ομονοίας, με σκοπό να υποβάλλει μήνυση κατά του ταξιτζή. Με ένα γραπτό σημείωμα εξήγησε στους αστυνομικούς βάρδιας τι είχε υποστεί 10 λεπτά πριν σε απόσταση αναπνοής από το τμήμα, δίνοντας μάλιστα και τον αριθμό της πινακίδας του ταξί.

«Του είπαν να μην κάνει μήνυση κι έφυγε»

Η σύντροφός του, βλέποντας την κατάστασή του όταν επέστρεψε σπίτι, κάλεσε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, όπου της είπαν να επιμείνουν και να καταθέσουν μήνυση, κάτι που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, ενώ ενημέρωσαν και τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ταξί για το περιστατικό.

«Αυτό το ταξί ανήκει σε δύο ιδιοκτήτες, υπάρχει μόνο ένα κινητό τηλέφωνο και δεν μπορούμε να έρθουμε σε επαφή ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον. Θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τους 2 ιδιοκτήτες και να προχωρήσουμε κι εμείς να κάνουμε ό,τι μπορούμε», είπε ο Θεόδωρος Μάζης, ταμίας ΣΑΤΑ.

Ο 66χρονος αναμένει την τιμωρία του επαγγελματία που βιαιοπράγησε εις βάρος του. Όπως αναφέρει, μπορεί να αναγνωρίσει αν είναι κάποιος από τους δυο ιδιοκτήτες του ταξί εφόσον εντοπιστούν και κληθεί ενώπιων των αρχών να καταθέσει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή