Ψυχικό - Συγκλονίζει η σύζυγος του 44χρονου: «Ήμουν τυχερή που δεν ήμουν ένα θύμα σαν την Καρολάιν»

Όλα όσα είπε η σύζυγος του 44χρονου συλληφθέντα για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό - «Δεν θέλουμε πια με το παιδί μου την παραμικρή σχέση με αυτόν τον άνθρωπο»
Ο 44χρονος συλληφθείς για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό
Eurokinissi
1'

Η σύζυγος του 44χρονου συλληφθέντα για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και αναφέρθηκε στη σχέση της μαζί του, επισημαίνοντας πως είχε κακοποιηθεί στο παρελθόν απ’ εκείνον και μάλιστα τον είχε κατηγορήσει σχετικά.

Πρόκειται για μία γνωστή make up artist, η οποία ανέφερε πως «Είναι λυπηρό και σοκαριστικό. Πάνω απ’ όλα λυπάμαι πολύ για τον άνθρωπο που έχει φύγει. Στεναχωριέμαι πολύ αν κάποιος που τυχαίνει και είναι ο πατέρας του παιδιού μου έχει ανάμειξη σε όλο αυτό.

»Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι άνθρωπος που ξέρω μπορούσε να φτάσει σε σημείο να σκοτώσει με τόση ευκολία, παρότι εγώ στάθηκα τυχερή που δεν ήμουν ένα θύμα σαν την Καρολάιν γιατί προς τα εκεί όδευα από τη βία που έχω υποστεί από εκείνον».

Η ίδια συμπλήρωσε λέγοντας: «Πίστευα όμως ότι εκείνος βγαίνοντας από τη φυλακή δεν θα κατέληγε πάλι στα ίδια. Είναι θλιβερό. Δεν θέλουμε πια με το παιδί μου να έχει την παραμικρή σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, ούτε την τυπική τηλεφωνική που είχε.

»Εμένα η δική μου ζωή αρκετά καταστράφηκε και ψυχικά και επαγγελματικά και οικονομικά, μεγάλωνα τα παιδιά μου χωρίς στήριξη και βοήθεια. Η επαγγελματική μου καριέρα πήγε πολύ πίσω εξαιτίας της συσχέτισης μου με αυτόν τον άνθρωπο λόγω της κακής του φήμης. Από εδώ και στο εξής είναι για εμάς παρελθόν ο βιολογικός πατέρας του παιδιού μου. Είναι άκρως απογοητευτικό αυτό που έχει συμβεί για άλλη μία φορά».

Σχετικές ειδήσεις