Στην παραλία με… κράτηση - Ούτε για δείγμα ξαπλώστρες και ομπρέλες - «Φωτιά» η τιμή τους

Οι καταγγελίες στην πλατφόρμα Μycoast αυξάνονται για τα παράνομα ομπρελοκαθίσματα στις παραλίες
Στην παραλία με… κράτηση - Ούτε για δείγμα ξαπλώστρες και ομπρέλες - «Φωτιά» η τιμή τους
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Οι παραλίες τις Αττικής καθημερινά γεμίζουν με κόσμο, με αποτέλεσμα το κυνήγι της ξαπλώστρας έχει εξελιχθεί σε δύσκολο σπορ και οι ενδιαφερόμενοι να μπαίνουν στη διαδικασία της κράτησης μέχρι έναν μήνα νωρίτερα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, αρκετοί επισκέπτες σε οργανωμένη παραλία σχηματίζουν ουρές, αλλά τελικά κάποιοι καταλήγουν με την πετσέτα τους δίπλα στο κύμα.

Όπως λένε οι λουόμενοι, από μια εβδομάδα μέχρι και έναν μήνα πριν θα πρέπει να υπολογίσει κάποιος να κάνει κράτηση για ένα σετ ξαπλώστρες προκειμένου να καταφέρει να απολαύσει μια ανάσα δροσιάς. Και σε αυτή την περίπτωση για μια καλή θέση η προσέλευση θα πρέπει να γίνει νωρίς το πρωί.

«Φωτιά» η τιμή για τις ξαπλώστρες

Την ίδια ώρα οι τιμές για ομπρέλα και δύο ξαπλώστρες στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής για πολλούς είναι απλησίαστες.

Στο Λαγονήσι το σετ τις καθημερινές κοστίζει 50 ευρώ ενώ τα σαββατοκύριακα φθάνει μέχρι και τα 100 ευρώ( περιλαμβάνει ποτό και νερό). Στον Σχοινιά το σετ κοστίζει 50 ευρώ είτε καθημερινή είτε Σαββατοκύριακο και στην Ψάθα 25 ευρώ.

Ιδιαίτερα «καυτές» είναι οι τιμές σε κάποιες παραλιακές επιχειρήσεις και beach bar με έξτρα παροχές. Ενδεικτικά σε beach bar στη Βουλιαγμένη, το σετ κατόπιν κράτησης:

Πρώτη σειρά
-Καθημερινές: 160 €
-Σαββατοκύριακα : 220 €

Δεύτερη σειρά
-Καθημερινές: 150 €
-Σαββατοκύριακα: 210 €

Την ίδια ώρα, οι καταγγελίες στην πλατφόρμα Μycoast αυξάνονται.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή