Η επιχειρηματική στροφή του 44χρονου - Το χλιδάτο σπίτι στο Ψυχικό με την κρύπτη

Τα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του τοπογράφου στο Ψυχικό
Η επιχειρηματική στροφή του 44χρονου - Το χλιδάτο σπίτι στο Ψυχικό με την κρύπτη
Eurokinissi
2'

Ο 44χρονος, κατηγορούμενος για την εκτέλεση του τοπογράφου, έμενε σε ένα εντυπωσιακό σπίτι στο Ψυχικό πολλών τετραγωνικών μέτρων το οποίο του το είχε νοικιάσει ένας φίλος του, γνωστός πυγμάχος.

Για το σπίτι αυτό το ενοίκιο ήταν 1000 ευρώ. Ένα ποσό όμως που δεν το πλήρωνε αυτός, καθώς πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι τα χρήματα τα έδινε η σύντροφός του με την οποία ήταν μαζί τον τελευταίο χρόνο.

Ωστόσο ο ίδιος δεν αντιμετώπιζε κάποιο οικονομικό πρόβλημα, το αντίθετο! Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές στο Newsbomb.gr μετά την αποφυλάκισή του παρουσίαζε μια άλλη εικόνα, επιχειρηματική καθώς είχε κάνει στροφή στην επιχειρηματικότητα και είχε και κάποιες συνεργασίες με εταιρείες που προχωρούσαν σε δημόσια έργα, κατασκευαστικά, σε δήμους της περιφέρειας - όχι σε νησιά.

Έναν χρόνο μετά την αποφυλάκισή του, δηλαδή το 2023 γνώρισε τη νέα του σύντροφο η οποία δεν έχει καμία σχέση με εκείνον. Είναι μορφωμένη και κόρη γνωστού δικηγόρου, ενώ τελευταία έχει ανοιχτεί και στον κλάδο της ιατρικής - αισθητικής. Για την υπόθεση θεωρείται πρόσωπο - κλειδί και γι' αυτό άλλωστε κατέθετε για πολλές ώρες στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ την ημέρα της προσαγωγής της μαζί με τον σύντροφό της. Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να συλλέξουν από εκείνη στοιχεία για τη ζωή του 44χρονου αλλά και τυχόν ύποπτες επαφές, συναντήσεις και τηλεφωνήματα που μπορεί να είχε.

Οι άνδρες της ασφάλειας κατάφεραν με τη βοήθεια της νεαρής γυναίκας να επιβεβαιώσουν 2 ταξίδια του 44χρονου στη Μύκονο το Πάσχα. Στο νησί συναντήθηκε με αρκετά πρόσωπα ωστόσο ένα φαίνεται να κεντρίζει το ενδιαφέρον της ασφάλειας. Η έρευνα για τον ηθικό αυτουργό θα λέγαμε πως κινείται με χειρουργικές κινήσεις ώστε να μη χαθούν στοιχεία και να εντοπιστούν αποδείξεις.

Τρία είναι τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση για τον ηθικό αυτουργό:

  • Ποιος είχε να πληρώσει τα λεφτά ενός τόσο ακριβού συμβολαίου
  • Ποιος έχει επαφές με ποινικούς και θα μπορούσε να "αγοράσει" έναν πιστολέρο
  • Ποιος έχει κίνητρο

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή