Πύργος: Ποινική δίωξη στον 59χρονο που πέταξε την πρώην σύντροφό του από το μπαλκόνι

Ο 59χρονος πέταξε την πρώην σύντρφό του μαζί με την καρέκλα όπου καθόταν από το μπαλκόνι έπειτα από καβγά που είχαν
1'

Αδιανόητο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε σε χωριό του Πύργου Ηλείας, όπου ένας 59χρονος άνδρας, έπειτα από καβγά που είχε με την πρώην σύντροφό του, την πέταξε μαζί με την καρέκλα όπου καθόταν από το μπαλκόνι.

Η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Πύργου και έπειτα σε νοσοκομείο της Πάτρας, μετά την πτώση της από μπαλκόνι και ύψος τριών μέτρων, ύστερα από επεισόδιο που είχε με τον Έλληνα πρώην σύντροφό της.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr την υπόθεση έχει αναλάβει το Γραφείο Αντιμετώπισης της Δ.Α. Ηλείας στον Πύργο, ενώ κινητοποιήθηκε και το Α.Τ. Κρεστένων.

Ο 59χρονος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη, καθώς φέρεται να παραδέχθηκε τις πράξεις του.

Όπως είπε, πάνω σε μια στιγμή έντασης και διαπληκτισμού με την πρώην σύντροφό του, την έσπρωξε με την καρέκλα στην οποία καθόταν στο μπαλκόνι. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το κάγκελο του μπαλκονιού, υποχώρησε με αποτέλεσμα η 57χρονη γυναίκα να φύγει στο κενό από ύψος τριών μέτρων και να πέσει στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της ως πολυτραυματία και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/7) ενώπιων του Εισαγγελέα. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη ενώ σύμφωνα με το Star πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.